Eğer bilgisayarıma windows 7 kurarsam vista driverlarını mı yuklucem sanırsam böyle bir şey imkansız olcak ama benim laptoun su anda win 7 driverları felan yok kafam karıştı biraz açıklama yaparmısınız
Win7 kurunca hangi driverler
Şöyle açıklayayım,
Eğer donanımlarınızın Win 7 driverları varsa onları yoksa,
Donanımlarınız için varolan Vista driverlarını yükleyeceksiniz.
Everest programı ile donanımlarınızı marka/model olarak öğrenip,
Üretici web sitelerinden driverlara bakabilirsiniz.
Şu anda üretici web sitesinde sadece wista ve xp için driverları var
Zaten laptop orjinalde vista fakat ben Xp kurdum o şekilde kullanıom ve üstüne win 7 kurmak istiyorum driverlerini bulursam ona göre yüklücem ondan size soruyorum teşekkürler
siz nasıl bu kadar çabuk cvp yazıyorsunuz helal olsun :D işinizde başarılar katibim :D
hsnhsynislersiz nasıl bu kadar çabuk cvp yazıyorsunuz helal olsun :D işinizde başarılar katibim :
Vista sürücülerini kullanabilirsiniz. Ancak Windows 7 64-bit kurarsanız, üretici internet sitesinde 64-bit Vista sürücülerinin bulunduğundan emin olun. Yoksa 32-bit Windows 7 kurun.
Vista sürücüleri oluyorsa 2. sorumu soruyorum hazır olun...(Bakalım en hızlı kım cvp yazcak)
HDD 120 GB C ve D olarak 2 parça
Sistem C 'de kurulu(xp) ve ben aynen C'ye Windows 7 yi kurmak istiyorum.
C ve D dedeki bilgilerimin hiç birisinin kaybolmasını istemiyorum şimdiden teşekkürler ayrıntılı olarak yazarsanız veya püf noktalarını
C sürücüsüne Windows 7 kurabilirsiniz. XP işletim sistemi olarak kullanılamaz hale gelir. Ancak Windows 7 içinde "windows.old" adlı bir klasörde eski dosyalarınızı tutar. Yani veri kaybetmezsiniz.
hsnhsynisleryapma yaww :D sürücüsüne de kurabilirsiniz; eğer XP ile aynı anda Windows 7 kullanmak istiyorsanız. Fakat D sürücüsündeki dosyalarınızı yedeklemenizda fayda var.