Ben bir bu konuda uzman değilim acaba bilen bi arkadaş Win7 yi nasıl entegre edileceğiniz link vererek yada pm ile göndererek veya veya anlatarak açıklıyabilir mi.Şu herkesin alıntı yaptığı gimagex ile oluşturulan dökümanı ltfen önüme sunmayın. DÜZGÜN bir entegre yapmak istiyorum
Win7 Tr Dil Paketi Entegre
Windows Update'ten Türkçe dil paketini kurun. Bu kadar basit.
kardeşim ben entegre diyorum sen ne diyorsun yha eğer bilginiz yoksa lütfen cevap yazmayın o kadarını herkes biliyo ""
akicomkardeşim ben entegre diyorum sen ne diyorsun yha eğer bilginiz yoksa lütfen cevap yazmayın o kadarını herkes biliyo ""Sorunuzu düzgün soracaksınız o zaman. Anlaşılır olacak, kargacık burgacık anlaşılmaz bir kabile dili kullanmayacaksınız...Son Düzenleme: Süleyman. ~ 01 Haziran 2009 14:29
Henüz böyle birşey denemedim ama muhtemelen waik kit ile veya en basiti vlite yazılımı ile entegre edebilirsiniz.
anLaşıLdı bu kadar hararet yaptığına qöre kesin kız arkadaşına werecek bu cd yi =)
usta ne qerek war enteqre etmeye faLan ya? bi sürü iş açaacaksın başına
gimagex yontemi piyasadaki en sağlam yontem + zaten bunun haricinde bi yontem yok win7 entegrede...
Waik kit windows 7 olanı indiriyorsun. Vlite ile microsofttan indirdiğin isoyu bir klasöre atıyorsun.
waik kit i kuruyorsun.
Vlite ile açtığın iso yu sihirbaz yardımıyla ilerletiyorsun.
language ve services pack ekleme bölümünde windows update ile yada dışarıdan bulduğun dil dosyasının cab dosyasını gösteriyorsun.
sonra isoyu dvd ye yazdırıyorsun.
kimsenin emrivaki cümle kurduğu yok ben zaten adam gibi sordum düzgün cevap alamadım düzgünce yazdım eğer anlamıyorsanız yine yazarım ben win7ye entegre diyorum ordan bi arkadaş gelmiş updateden bahsediyo
sizin yaptığınıza ne demeli hadi bunada bişey deyin????
konuyadaki ilk cevabın esiri oluyorsunuz ve o cevaba göre yorum yapıyorsunuz bu forum sadece mesaj sayısı arttırmak için kurulmamıştır.Lütfn biraz anlayışlı olun.vede ilk cevabı değil konuya açanın sorununa bakınız.
Diğer arkadaşlara bakın hiç cevaplarla ilgilenmiyorlar direk yardım ediyorlar burdan yardım edenlere teşekkür ederim
şimdi tekrar soruyorum
WİN7 Ye NASIL DİL PAKETİ ENTEGRE EDEBİLİRİM
bu kadar nutuk yeter
StaNOnEanLaşıLdı bu kadar hararet yaptığına qöre kesin kız arkadaşına werecek bu cd yi =)Yok yha kanka ne kızııusta ne qerek war enteqre etmeye faLan ya? bi sürü iş açaacaksın başı
PcMaKeRWaik kit windows 7 olanı indiriyorsun. Vlite ile microsofttan indirdiğin isoyu bir klasöre atıyorsun.Çok teşkrlr arkadşım denemem lazım tekrar teşkrlrwaik kit i kuruyorsun.
Vlite ile açtığın iso yu sihirbaz yardımıyla ilerletiyorsun.
language ve services pack ekleme bölümünde windows update ile yada dışarıdan bulduğun dil dosyasının cab dosyasını gösteriyorsun.
sonra isoyu dvd ye yazdırıyorsun.
akicomYok yha kanka ne kızııo zamansa çok önemLi bi şahsiyete weriLmek üzere hazırLAnıyor bu CD qibime qeLiyoneyse konuyu dağıtmıyim ben koLay qeLsin dostum
Yaa aslında ben düzenli olmayı severim yoqsa kızdan değil bu win7 yi de tr yapıp lazım olduğunda kullanmak veya arkilerime göndermek için hazırlıyorum xp sp3 entegreleri defalarca yaptım ama win7 yi bilmiyorum yha dostumm
akicomkimsenin emrivaki cümle kurduğu yok ben zaten adam gibi sordum düzgün cevap alamadım düzgünce yazdım eğer anlamıyorsanız yine yazarım ben win7ye entegre diyorum ordan bi arkadaş gelmiş updatedenWindows 7'ye dil paketi entegre etmekle, Windows 7 DVD'sine dil paketi entegre etmek arasında fark var değil mi?Zaten sizin gibisine yardım etmeye çalışanda kabahat. İnsandaki yardım etme eğilimini yok eder sizin gibiler.
Cevap basit aslında: Siz/sen yanlış anladın, ben DVD'ye entegre etmek istiyorum. (Bitti).
Anlaşılmaz cümleler, kaba saba, kerameti kendinden menkul bir Türkçe. Zaten Türkçe ile ilgili başlığı sırf bu yüzden açmıştım... Her neyse. Bu kadar nutuk yeter. Kusura bakmayın.
Yok canım estafurullah sanki bir tek benim netteki Türkçem kötü nerdeyse TURKCHE yazcaklar.
Nese senin yardımına ihtiyacım yok ben yardımmı istiyorum kavga mı ediyorum.Yine de teşekkürler cevap yazmaya bilirsin
Teşkkürler kangi ama ben DVD'ye entegre istiyorum
vlite ile olmuyor malesef
Tamam tamam xp üzerinden denedim oldu şimdi dvdye yazdırıyom saolun
son haftalarda sızan buildler arka arkaya gelmeye başlamışken neden entegre ile uğraşıyorsunuz ?