Win7 Ultimate-64 Bit Xp Mode Sorunu

pcdoktor636
27-01-2011, 17:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

merhabalar
win7 32 bit ultimate kullanıyordum xp mode sorunsuzdu
fakat şimdi win7 ultimate 64 bit kullanıyorum donanım yardımlı sanallaştırma kapalı uyarısı alıyorum.
sanallaştırma test programını indirdim ondada kapalı gözüküyor sanallaştırma özelliğim.
yani sorun galiba işletim sisteminden.
acaba bunu nasıl düzeltebilirim.
virtual xp kullanmak istemiyorum çünkü xp mode kadar kullanışlı değil çok takılıyo daha yavaş ve sürükle bırak yapamıyorum.
ayriyeten msn yüklerken offline ve online setuplarını denedim fakat %60da takılıyor daha önce yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim.
fakat önceliğim xp mode.
herkeze teşekkürler.
yardımcı olana virüslerle ilgili her konuda yardımcı olabilirim uzmanlık alanım virüslerdir :)
adımı aratırsanız googleda görürsünüz zaten :)

coskunkolik
27-01-2011, 18:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
382 mesaj

Artık 7 varken XP kullanmak çok anlamsız. XP Mode u bende kurdum kullandım bir süre meraktan. Hem 32 hem 64 bit de bir sıkıntı yaşatmamıştı. İllaki ben XP kullanacam diyorsan XP mode kullanma. Netice de o da bir tür sanallaştırma. Normalden yavaş çalışıyor ve nadiren de olsa sorun çıkarıyor.  En iyi yöntem diskini 3 bölüme ayır C, D ve E olarak. C ye XP D ye Win7 kur. E ye de kendi kişisel dosyaların için yedek olarak ayır. Hem daha hızlı hemde sorunsuz kullanırsın.

pcdoktor636
27-01-2011, 18:36   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

yaptığım iş virüslerle alakalı.
ve sık sık xpye geçmem gerekiyor anı şekilde win7'yede geçmem gerekiyor.
dakika başı işletim sistemimi değiştirme gibi bi şansım yok.
cevap için teşekkürler ancak bunu yapmam lazım :) 
daha önce dediğiniz gibi kuruluydu zatne çok sıkıntı çıkartıyordu ve baya bi vakit kaybı oluyordu