Selam bilgisayarımda Win7 32 bit yüklü idi GTA oyunu sorunsuz çalışmakydı Sonra Win7 64 bit yükledim
ve oyunu çalıştır madı veya uygulamayı doğrumu yapmadım Öğrenmek istediğim oyunlarda 32 veya 64 bit uygulaması varmı ben fark etmez diye biliyordum teşekürler
win7 x64
Bazen böyle sorunlar olabiliyor 64-bitte. Ben de Assassin's Creed'de sorun yaşamıştım.
Evet ben anlamadım oyunlar da 32 veya 64 bit uygulamasının olmadığını sanıyordum sonra Farcry2 yi yükledim sorun çıkarmadı Bioshock yi yüklüyorum bir de onu deniycem ve COD5 te de bir sorun çıkmadı
herhalde GTA ile ilgilidir
merhaba uygulamaları tekrarladım yani 32 bit teki gibi sorun orada zaten hata iletisi felan birşey çıkmıyo
açı yorum tam açılacak zamanı tekrar hiç bir şey olmamış gibi tepki vermiyo diğerlerini çalıştırdı BİOSHOCK YİDE SORUNSUZ ÇALIŞTIRDI
pes ettim GTA4 ü çalıştıramadım sinir oldum okadar ki yani en iyisi 32 bitlik versiyonuda d diskime yükleyip onda devam etmek Sorun belki Ekran kartı sürücüsündedir diye onuda güncelledim hatta önce çıkan driver leride yükledim SOrun oyundamı değilmi anlamadım şimdi bu sorunu çözemediğim kafama takılıyo