çift işlemi kullanıyorum win7 + xp
bugün xp ye format attım
fakat başlangıçta 2 seçeneği sormadan xp ye geçiyor win7 gözükmüyo nasıl düzeltebilirim acaba.easy bcd yükledim ama pek bişi anlamadım o programdan.
win7 + xp boot sorunu
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
OP Yeni Üye
21 mesaj
harddisk aynı yani tek harddisk
xpye format atıtım win7 çıkmıyor başlangıçta, direk xp ye geçiyor yardım lütfen
Son Düzenleme: CrazyMemo ~ 20 Mart 2010 23:14
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
klavyem kırıldı öz yazacağım. windows 7 dvdyi boot edip bil. onar seçeneğinden başlagıç onarmayı çalıştırın. yada xp de disk yön. girip 100 mb lık harf atanmamış diski sağ tıklayıp aktif sistem diski olarak atayın. easy bcdden add remove ve menage bootloder seçen. ni deneyein.ekran klavy.ile ancak bu kadar
OP Yeni Üye
21 mesaj
win7 yi dvd rw den açacam ama dvd rw bozuldu herşeyi boş gösterioyo bundan sonra lg nin hiçbir malını almıyorum
OP Yeni Üye
21 mesaj
klavyem kırıldı öz yazacağım. windows 7 dvdyi boot edip bil. onar seçeneğinden başlagıç onarmayı çalıştırın. yada xp de disk yön. girip 100 mb lık harf atanmamış diski sağ tıklayıp aktif sistem diski olarak atayın. easy bcdden add remove ve menage bootloder seçen. ni deneyein.ekran klavy.ile ancak bubu yönetmi uyguladım ve win 7 açıldı fakat şimdi yeni bir problem daha bu sefer xp açılmıyor.easy bcd programıyla xp yi tanımlıyorum ama pcyi açtıgımda eski haline dönüyo lütfen yardım acil.........