merhaba arkadaslar. sıstemımde xp kurulu ıken dns ayarlarını degıstırmeme ragmen hıc bır sekılde youtube ye gıremıyorum. çare olarak wın7 yukledım. yuklememe ragmen yıne youtubeye gıremıyorum. dns ayarlarını degıstırdım yıne aynı. sorunun donanımsal oldugunu dusunuyorum. bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım. Cevaplarınız ıcın sımdıden teşekkurler..
win7 youtube sorunu
Birde vtunnel den girmeyi dene giremezsen uzmanına sor bnce
Bİr adres paylaşımı yapabilirm Ama Bu adresin paylaşımını Özel mesajla bildirebilir. BU değişimle İP ve MAc adresiniz gizlenir DNS ayarlarınızı değiştirmez diğer tüm uygulamalrda hata almaktansa bu ayarlarla İstediğinzide değiştirerek giriş yapabilirsiniz ama......
İnternetinizde Aİle-Çocuk filitresi varsa ağınız takip edildiğinden girişiniz yavaş olabilir.
Vereceğim Metot sizi gizli yapsada belli tarayıcılar için geçerlidir.(mozilla firefox)
Küçük not:
Youtubenin girişi açık bu giremeyişinizin nedeninin farklı olduğunu düşünüyorum.
eğer İstiyorsanız Mesaj atınız!
Bir de bunu dene C: ye gir WINDOWS a gir system32 dosyasını aç drivers dosyasını aç ordaki etc dosyasını aç içinde hosts dosyası var o hosts dosyasını wordpad ile birlikte aç allta numara olan satırları baştan sona sil kaydet de