Win7de internet sorunu

SypeR54
02-10-2010, 13:15   |  #1  
SypeR54 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 55
724 mesaj

AğlıyorArkadaşlar Ben 1 senedir Windows 7 kullanıyorum. Fakat böyle bir sorunla ilk defa karşılaştım. Herşey Pcye Eset Nod32 v4.2 Smart Securiy kurunca başladı. Smart securiti 2 ay kullandım sonrasında dünden itiabren Mozilladan ve MMPROG oyunlarım sunucularına bağlanamadı. Bir Tek Internet Explorer 8 giriyordu anlamadım. bir video falan acınca yüklemiyor oyun acında ya yükleniyor yada yüklenirken donuyordu.
Windows Uptade Uptadelerini yapamıyor.Lütfen yardımcı olun.Pcye format atmak aklımda fakat DVD-RW bozuk Flash Bellekten nasıl format atılacağına baktım fakat DISKPART komutlarını başaramadım sizlerden yardım bekliyorum..

Işletim Sistemi : Windows 7 Ultimate lisans Crakli
İşlemci : AMD Anthlon x2 4200+
İnternet Sağlayıcılar : Mozilla , IE8

Nasıl Çözebilirim İlk Format Attığımda Eset Nod32 v4.0 Antivirus vardı ondan  memnundum sonra Smart Security kurdum. Yardımcı olunnnnnn !!

properly302
02-10-2010, 13:24   |  #2  
properly302 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
123 mesaj

mozilayı güncelle  kaldır  yeniden  kur  düzelir berki ...

Kapalı Hesap (172709)
02-10-2010, 13:26   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj

Smart Security kaldir oyle bir dene ondan olabilir.
bence ondandir.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (193866) ~ 02 Ekim 2010 13:28
SypeR54
02-10-2010, 18:12   |  #4  
SypeR54 avatarı
OP Yıllanmış Üye
724 mesaj

Ya şuan evde değilim fakat Smart Security ingilizce olmasından dolayı kaldırma işleminde C:yi gösteriyor kurduğum diski seçemiyorum ve C: de 10 mb yerim bile yok o yüzden kaldırmada hata veriyor. bu bilgileri göz önünde bulundurarakta cevap verebilirseniz pcye yapmak için her şeye hazırım.. :(

SypeR54
08-10-2010, 14:26   |  #5  
SypeR54 avatarı
OP Yıllanmış Üye
724 mesaj

Arkadaşalar nolur evdeyim yardımcı olun ne yapmam lazım Eseti kaldırdım onun yerine Eset Nod32v4.2 Antivirüs TR kurdum mozillayı kaldırdım kurdum bişi fark etmedi nolurrr yardımcı olunn...Okullar açılınca bir çok iş çıkıyor ödevler fln fakat bnm pc sayfaları ya düzgün yada arka plan bembeyaz menüler gözükmeden yardımcı olunn

mancukya
08-10-2010, 16:18   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

1 Sistem geri yüklemeyi kapat
2 ccleaner kur bos disk alani temizle harici herseyi temizle ve sistemi bosalttir

Sonrasinda ise Eset vs vs ile alakali herseyi pcden kaldir
Bedava istiyorsan tavsiyem Antivir yada Microsoftun anti virusunu kur MSS ismi
Sistemini gene flim vs vs varsa c den d yada dvd hafiza kart vs vs at
Antivirus kurumu sonrasi Anti malware, Spybot vs vs güncelle tarat ve tarama sonrasi temizligi yap oto yapmazlar

SypeR54
10-10-2010, 00:12   |  #7  
SypeR54 avatarı
OP Yıllanmış Üye
724 mesaj
Alıntı: mancukya  
1 Sistem geri yüklemeyi kapat
2 ccleaner kur bos disk alani temizle harici herseyi temizle ve sistemi bosalttir

Sonrasinda ise Eset vs vs ile alakali herseyi pcden kaldir
Bedava istiyorsan tavsiyem Antivir yada Microsoftun anti virusunu kur MSS ismi
Sistemini gene flim vs vs varsa c den d yada dvd hafiza kart vs vs at
Antivirus kurumu sonrasi Anti malware, Spybot vs vs güncelle tarat ve tarama sonrasi temizligi yap oto

Arkadaşım pcde CCleaner var senin dediğini deneyeceğim ama sen benim nedemek istediğimi anlamadın benim bilgisayar internet exp ve msne girio oyüzden ben ise kökten formnat atıcam babamın leptoptan DVDdekileri USB me yükledim birisinden bi komut istemiyle format atmayı anlattı ben yapıcam o işi ama şuan evde deilim nese gnede saol