arkadaşlar ben win8 indirmek istiyorum 2 sorum olacak:
1-win8 kurunca şu an bilgisayarımdaki dosyalarım silinecek mi ?
2-istediğim zaman tekrar win7 ye dönebilir miyim? oluyorsa nasıl dönebilirim ve win7 ye tekrar döndüğümde orjinalliğini kaybeder mi ?
win8 indirmek istiyorum
1. sorunun cevanı ne?
bide nasıl tekrar win7ye dönebilirim ?
1in cevabı dosyalar silinmez ama registry silinip yeniden yazılır yani programlar ve dosyalar durur ama programların bazıları çalışmaz
2'nin cevabı eğer sistemin imajını alırsan düzgün bir programla tekrar windows 7'ye dönebilirsin
donanım id'leri aynı olduğu için orjinalliğini kaybetmez diye düşünüyorum
peki şöyle bir şey yapabilir miyim:
iki işletim sistemini aynı anda kurup istediğim zaman ikisi arasında geçiş yapabilir miyim ?
evet 7 ve 8 birbirlerine uyumlu önce 7 sonra 8 kurunca açılışta seçim ekranı oluyor xp varken elle eklemen gerekiyor mesela xp-home+7enterprise+pardus2011.2+ubuntu11.04 varken kurunca xpyi görmezden geliyor 8 açılınca başlangıç ve onarma kısmıda xpye süre ayarlamak gerekir ama 7 otomatik olarak listede oluyor .
merhabalar i can footballı açıyorum tam maça başlayacam stadyumun olduğu odanın oyuncu kutusuna bastım i can footballı indirmediniz veya bir sorun var tekrar indirin diyor tekrar indiriyorum yine aynı hatayı veriyor ne yapıcam acil yardım edin.