Win8 Refresh Your PC Sorunu

FrisbyTr
17-05-2013, 18:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Arkadaşlar lütfen acil yardım edermisiniz. Sabah laptopumu kapatmak isterken güncelle ve kapat seçeneği çıktı bende bastım güncellemeyi yaptı ve kapandı. Okula gidip geldikten sonra PC yi açtım Windows 8 ekranına kadar geliyor enter a basıp resim yukarı çıkıyor ve şifremizi yazdığımız bölümde klavye çalışmıyor ve entera basıyorum bi türlü olmuyor kaç defa denedim olmadı güvenli modda açtım yine olmadı en sonunda Refresh Your Pc seçeneğini tıkladım ve baya bi bekledikten sonra pc açıldı şifremi girdim Windows 8 kendini tanıtmaya başladı sanki bilgisayarı yeni almışım gibi. Masaüstünde dosyalar duruyor ancak programların hepsi silinmiş ben mimarlık öğrencisiyim içinde çok önemli programlarım vardı acaba geri kurtarabilme imkanım yok mu lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.

Flapjack
17-05-2013, 19:09   |  #2  
Flapjack avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
860 mesaj

hatta windows mağazasından programda indiremiyorsun dimi

metro arayüzündeki programlarda yoktur banada öyle olmuştu

ne yapsam düzeltemedim format attım mecburen

FrisbyTr
17-05-2013, 19:23   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

Evet denedim şimdi bir program ancak lmadı . Gerçi ben metro yüzünü pek kullanmıyorum ama belki lazım olur. Ya Türkiyede danışabiliceğim bi kurum yokmu yada bilgisi olabilicek bi yer yada uzaktan destek ? Almanyada varsa eğer abim orda yaşıyor onun yardımıyla da iletişime geçebilirim ?

murat5038
17-05-2013, 22:29   |  #4  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj

Aeseus Data recovery Programını Kurup Slinmiş dosyalarını bulabilirsin Ancak hepsi doğru düzgün kurtarılmaz çünkü üstüne tekrar windows dosyaları yazıldığı için Hepsi geri gelmicektir.

Refresh yaptığında dediğin gibi Kismi format atmış olursun zaten uyarı yazar Ona bastığında neler olacak diye Okumadan geçerseniz böyle olur.

FrisbyTr
17-05-2013, 22:45   |  #5  
OP Taze Üye
3 mesaj

Hocam İngilizceydi ya direk atladım :S

Kapalı Hesap (244523)
18-05-2013, 12:06   |  #6  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
196 mesaj

Peki Windows'un güncellemeyi yapılandırmasını bekledin mi?