bazı videolar ters gözüküyor.Hani baş aşağı dönersiniz ya onun gibi ne yapacağımı anlamadım total video playerda düzgün gösteriyor.Ne yapabilirim.K-lite codec packi kurdum winampı yeni kurdum.
winamp 5.35 sorunu
Arkadaşım zaten wınamp vıdeo gostermek ıcın pek uygun bır player değil.Sana önerim VLC playerı kurman
windows media player i bir denermisin?
wmp 11 de aviler ters eskiden yoktu yeni oldu daha dün virüs taraması da yaptım nod32 ad aware ile de taradım
total video ile çeviri yaparken video nun ayarlarıyla mı oynadın?
aklıma o geliyor...
hayır ya hiçbir şey çevirmedim.Dün hatta total video playerda izliyordum orada memnun kalmadım aynı şeyleri winamp 5.35 te açtım bugün hemde yeni kurdum.
K-lite kodekle gelen ffdshow kodek packı bu hatayı yapıyor
bi video açyığında saatin yanında ff ikonu belirir ona tıkla ve
açılan ekranda Reset de ve kapatım programı tekrar açmayı dene.
açılan ekranda resete tıkladım apply ok deyip kapattım winampı sol alttan winampı kapattım tekrar açtım ama hala ters duruyor.Total vido player düz gösteriyor.Onu mu kullancam illa?Sağolun ama hala çözemedik.Önerisi olan?
winamp video dosyaları için güzel bir oynatıcı değil . tecrübe etmşisin zaten ;) .
asimileci ye katılıyorum.Bende de olmuştu.Media Player Classic kullanırsan sorun çözülüyor.Ama o videoyu WMP'da izlemek istiyorsan ekranı döndürmelisin
kodek paketin varsa kaldır, sonra yeniden kur büyük ihtimalle düzelecektir.
az önce bir film izlemek istedim fakat alt yazısı uyumsuz çıktı . bendeki film 25 fps alt yazı 23,966 fps gibi bişeye uyumluydu . peki bunun üstesinden nasıl geldim . BSPlayer . fps değerlerni eşitledim gerekne yerlerde de alt yazıyı ctrl + veya ctrl - ile kaydırdım tamamdır . sözün özü BSplayer tavsiye ediyorum