arkadaşlar winampı kaldırdım ve bir daha kuramıyorum winampı ve audio player ı program ekle veya kaldırdan da kaldıramıyorum. Ayrıca geri dönüşüm kutusu uçtu gitti bilgisayarda daha yeniyim bi yardım olursa bu garibi sevindirirsiniz
winamp çalışmıyor vegeri dönüşüm kutusu yok
geri dönüşüm kutusunu likteki dosyadan tekrar oluşturabilirsin
ayrıca başlattan çalıştıra gel ve buraya regedit yaz sonra tamama bastıktan sonra aşağıdaki yolu izle
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
burda unisntall altında winap var mı kontrol et varsa sil sonrasında tekrar deneyebilisin manuel olarak uninstall yapmak için aşğıdaki makaleyide inceleyebilrisin
arkdaşım cevabın için çok sağol bu linkteki dosyayı nereye eklim ayrıca winamp yok
manuel olarak sildim fakat program ekle veya kaldırda hala görüntüleniyor yani kaldırılamadı
arkadşım program kaldırma işini your uninstaller ile hallettim fakat bu geri dönüşüm kutusunu nasıl geri getireceği onu anlayamadım
arkadaşım ilk yolda ki anahtarda zaten değeri 0. ikincide namespace üçüncü yoldada nonenum anahtarı yok son yoldada klasör seçeneklerinin altında geri dönüşüm kutusu yok.ya ben aslında çok birşey yapmadım geri dönüşüm kutusunu boşaltim derke sildim anlayamadım ama yinede size sonsuz teşekkür ederiim
arkadaşlar bu nedir? ekranın sağ alt köşesinde windows xp professional altında dayapı 2600.psp.051011-1528(service pack 2) yazıyor bilgisayarı açtım bu yazı vardı şimdiden teşekkürler
arkadaşlar winampım çalışmıo kaldırdım yeniden kurdum gene çalışmıo napıcam yardım lütfen.
pc yi acınca svchost.exe hatası verio napiim
Program calisir halde program ekle kaldirmaya kalkiyorsunuz bu bundan kaynaklaniyor.
Winamp zaten oto windows ile basliyor pek cok kullanici kapatmayi bilmiyor.
Görev yöneticisinden winampin bazi kalan paraclari calisiyor durumda olmasi gerekiyor onu kapat yada Ccleaner yada CodeStuff Starter tarzi bir programla baslangicta winampin calismasini engelle pcni ac kapat yeniden kur olur.