Winamp Hakkında Herşey (Resimlerle)

czsss
08-09-2008, 02:40   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
113 mesaj

Winamp çoğumuzun Bildiği bi Müsic Audio Oynatıcıdır
Bakalım daha Ne gibi Bi Özellikleri Var

[

Radyo dinleyebilirsiniz

Dinlediğiniz Radyoyu Streamripper Eklentisiyle Pc nize Kaydede Bilirsiniz Windowsdaki Çalanları Değil WinampRadio da Çalan Şarkıları Kaydeder En Büyük Özelliği İse Tek Bi Dosya Halinde Değil Her Şarkının Bitimini Algılayıp Diğer Şarkıyı Ayrı Bi Dosya Olarak Kaydetmesi.Albümlerinizi Dinlerkende sTop a Basmadıığın Sürece download halindedir Sınırsız Bağlananlar İçin Biçilmez Kaftan...

Arşiv oluşturabilirsiniz

Albümlerinizi etiketlendire bilir Albüm kapaklarını ekleyebilirsiniz

Albüm Resmi Eklemek İçin..

Video İzleyebilirsiniz
WinampPowerPlayer

Şarkı Formatlarını Değiştirebilirsiniz
Encode

Ve Benim Winampta En Çok Sevdiğim Bi Özellik  (Dolby Digital 5+1 ac3)  Formatını Oynatabilmesi

Ve bi Program (Srs audio sandbox) Winamp Eklentisi Falan Değildir..
Ses kartınızın yazılımına entegre olarak çalışıyor_film izlerken müzik dinlerken yada oyun oynarken inanılmaz ses deneyimi...Winampla Çok Güzel Çalışıyo. Ben Bu Programla Sözleri Müziğinden Ayırabiliyorum..
Vazgeçilmezlerimden =)

Ve şuan Tam Aklıma Gelmeyen Bi çok Özellik
Sitesinde binlerce eklenti Skin Plugin vs Kısayollar Şarkıdan Şarkıya yumuşak Geçiş (Mix)

Bu Mekaleyi o çok Bilen Olmadık Player ları Winamp a Eş Değer Gören Arkadaşlarıma İnce Bi Sitem Maksatıyla Hazırladım

Yılların Tecrübesi WinampPlayer bu Kulvarın En iyisi....

Amarok
Linux kullanıcıları bilir O da Çok iyi biPlayer
Yeni versiyonda Winde çalışması için destek görmüş..=)

En iyi Ses Formatı Şüphesiz Orginal Formatı cda dır Yani Track dediğimiz..wav ı hiç saymıyorum, o Format Orginali bire bir Kopyalamaktadır..(DolbyDigital ac3)..mp4..aac..ogg..mp3 die Sıralayabilirim.. Unutmayınızki mp3 yada Diğer Farklı Formatı wav a yada Herhanqi bi başka Formata Çevirmeniz Bişey Değiştirmiyecektir..Sıkıştırılmış bi Ses Formatının Boyutunu açabilirsin Fakat Kalite Değişmeyecektir..Orginal Formatı Diğer Formatlarla Değiştirin..(DolbyDigital ac3) Formatının nasıl Kaliteli bi format Olduğunu ve Diğer Formatlarla Birbirleri Arasındaki Kalite Farklarını İncelemenizi Dilerim...

DerlemeyeDevamEdicem ChipOnlineTakipcilerine...

Son Düzenleme: czsss ~ 06 Şubat 2009 19:37
CU_GS7
08-09-2008, 03:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Süpermiş brava..
Benzer görseller iTunes'da da var.. Daha azı değil.. iPod senkronizasyonu benim için ön planda olduğu için iTunes'dan vazgeçemem..

gunofpower
08-09-2008, 12:02   |  #3  
Üye
69 mesaj

teşekkürler güzel bilgiler için

erdemcenab
08-09-2008, 22:06   |  #4  
Yeni Üye
24 mesaj

güzel bi çalışma tebrikler

Fattur
08-09-2008, 22:07   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Birde internetten canlı tv izlemeyei eklememişsin galiba.

sakin_insan
10-09-2008, 00:14   |  #6  
Yıllanmış Üye
508 mesaj

benim bilgisayar winampla bir türlü anlaşamadı, hep sorun yaşadılar. ama yukarıda itunes resimlerini gördüm. birde onu deneyeceğim.

yaylı
01-02-2009, 03:54   |  #7  
Taze Üye
1 mesaj

güzel olmuş tşkler

physfg
01-02-2009, 04:31   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,686 mesaj

yeni üye konuyu canlandırmış ama ilginç bi şey farkettim yazem dedim...
alttaki resimde mavi zemin üzerine kırmızı çizgi resme derinlik kazandırıyor yani mecazi derinlik değil gerçek anlamda :) sanki 3 boyutlu resme bakar gibi oluyor...

bi de o film resmi çektiğin yerde bende açık olan videonun resmi gözüküyor :) garip

ahmett_cann
19-02-2009, 21:58   |  #9  
Yıllanmış Üye
195 mesaj

winamp benim pc mi kasyo birde bu yeni big bentomuydu adı temasına alışamadım. suan aimp kullanıyom. oda fena değil aslında. sadece azcık daha reklam yapsalar oda baya bi tutulur....

Kaya Erdoğdu
22-02-2009, 13:38   |  #10  
Yıllanmış Üye
1,281 mesaj
ahmett_cann
winamp benim pc mi kasyo birde bu yeni big bentomuydu adı temasına alışamadım. suan aimp kullanıyom. oda fena değil aslında. sadece azcık daha reklam yapsalar oda baya bi tutulur....
winamp'ın skinleri war oradanda ayarlayabilirsin classic skin baya güzel kasmıyor hem.

uGuR.uK
22-02-2009, 14:10   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

winamp'ın en güzel skini MMD3'tür, onu kullanmanızı öneririm:

MBTGROUP
22-02-2009, 14:16   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj

Dün winamp la ilgili konu açmıştım bana yardımcı olurmusunuz .Bu konu aktif bende buraya taşıdım.