winamp ın bildiğiniz güzel, kullanılabilir
eklentilerini
varsa linklerini
yazarmısınız????
ve bu eklentiler winamp 5.3 de kullanılabiliyor olmalı...
winamp ın bildiğiniz güzel, kullanılabilir
eklentilerini
varsa linklerini
yazarmısınız????
ve bu eklentiler winamp 5.3 de kullanılabiliyor olmalı...
bence sen hangi amaca yönelik kullanmak istiyorsan onu yaz çünkü sayısız eklentisi var ve kendi sitesindeki forumlarda bol bol paylaşılıyor.misal;tv seyretme,msn de ne dinliyorum özelliği,cd/dvd yazma özelliği,ses/görüntü kaydetme özelliği,format değiştirme özelliği,küçük flash oyunları,skin ler ...... saymakla bitmez.
Bıldıgım kadarıyla bu paralı bır eklentı. Bende kullandım bır ara
Borga-xBıldıgım kadarıyla bu paralı bır eklentı. Bende kullandım bırfree olarak kullandığımı hatırlıyorum, arkadaş aratarak sonuca ulaşabilir.
oyle bır free eklentı varsa bende ındırebılırım saol elvıs
audio bufrust var eqoliezer ayarları
dfx ekolayzır var sesi %50 oranında güçlendiriyor bas ve tiz kuvvetlendiriyor. ayrıyeten msn de ne dinliyorum var oda güzel.
msn ne dinliyorum özellliği var.
ama dfx i bi ara kullanmıştım tekrar kurmalıyım.
ayrıca winamp forumlarını okumayı denedim ama ingilizceyi az biliyorum. winampın kendi sitesinde ki forumu okumadım o yüzden...
ve de şunu sormaya çalıştım;
sizin kullandığınız eklentiler neler yada tavsiye edebileceğiniz eklenti
yada en çok beğendiğiniz, kullanımı kolay olan skin hangisi...
Anlatabildim mi????
ben yazdıklarımı tavsiye ediyorum.
DFX KADAR BERBAT Bİ EKLENTİ YOK..! bence...
onun yerine Audioburst PowerFX tavsiye ederim
veya Simply_Surround diye küçük bir eklenti var bu da iyidir.
Jammix_Enhancer var mesela bu da bass sesler için iyidir.
üçünü de ayrı ayrı deneyerek hoparlorlerinizden aldığınız sonuca göre kullanınız.. görsel efekt için de hoparlor seti görünümü veren X-Plugin eklentisi var. arayuz içinde pioneer amp iyidir. işte her eklentiden birer tane söyledim ben sana.:)
neyse işte aşağıdaki resimde hepsi var:
enhancer , ses eklentisi . gayet başarılı , uzun zamandır kullanıyorum
jeomaniaDFX KADAR BERBAT Bİ EKLENTİ YOK..! bence...yukarıda adı geçen yazılımların (ses için olanların) linklerini verebilir misiniz???
üçünü de ayrı ayrı deneyerek hoparlorlerinizden aldığınız sonuca göre kullanınız.. görsel efekt için de hoparlor seti görünümü veren X-Plugin eklentisi var. arayuz içinde pioneer amp iyidir. işte her eklentiden birer tane söyledim ben sana.:)
neyse işte aşağıdaki resimde hepsi var:
müfit kiperenhancer , ses eklentisi . gayet başarılı , uzun zamandır kullanıyukarıda adı geçen yazılımın(enhancer) linkini verebilir misiniz?????
sakin_insanal sana aklını karıştıracak kadar ses eklentisi http://www.winamp.com/plugins/browse/5müfit kiperenhancer , ses eklentisi . gayet başarılı , uzun zamandır kullanıyukarıda adı geçen yazılımın(enhancer) linkini verebilir misiniz?????bu da enhancer için winamp kaynaklı link ;;
sakin_insanaşağıdaki dosyada hepsi var. indir kafana göre yükle kullan yalnız aynı anda iki tane ses eklentisi çalıştırmak seste parlamaya sebep olabilir. bazıları output plugin bazıları da dsp/effect olarak yüklenir ona göre dikkat et.jeomaniaDFX KADAR BERBAT Bİ EKLENTİ YOK..! bence...yukarıda adı geçen yazılımların (ses için olanların) linklerini verebilir misiniz???
üçünü de ayrı ayrı deneyerek hoparlorlerinizden aldığınız sonuca göre kullanınız.. görsel efekt için de hoparlor seti görünümü veren X-Plugin eklentisi var. arayuz içinde pioneer amp iyidir. işte her eklentiden birer tane söyledim ben sana.
bu arada Audioburst PowerFX ücretli bir yazılımdır. bu nedenle herhangi bir sorun olursa forumdan çıkıp bana mail atabilirsin.
şifre: chip