Selam arkadaşlar winamp ekolayzırı olması sayesinde belki ses daha tatlıdır. Ama hangisi daha az ram yer.
Winamp mı? Media player 11 mi?
tahminime göre winamp dha az ram yiyodur.. ama wmp11, öneririm başLat çubuqunun yanında oLması çok büyük bir avantaj bnce..
ama 64bit sistemLerde wmp11 e dfx kuRamıyoruz :S no audio die bi uyarı verio internette aradım baya hiçbir çözüm bulamadım :S ama winampta öyle bi sorun olmuo =)
winmap kullanma media player ı kullanıyorum sorun çıkarmıyoır mennunum
media player 11 tabii ki.. yeni winampı bilmiyorum ama media player da bass lar daha iyi gibi..
Şüphesiz sana windos media player 11 i öneriyom.Winamptan birçok işlevi var.Ayrıca Ekolayzeri winambınkindan daha şidditli ve daha tatlı ses veriyor.
Ama ram olarak diyorsan Winamp daha az ram yiyor.Eğer ramin yükses ise wmp 11 i kullan.
aimp 2 ama vidio için media player derim zira winap biraz kasıntılı
Benim gönlüm itunes'dan yana. Ses kalitesi winampın çok çok üstünde. Media player 10'un da kesinlikle üstünde. Media player 11 bilmiyorum. Senin için kaç ram harcadığı önemliyse winampı seçersin. Ama yine de kaliteden ödün vermemelisin.
Mp3'lerde winamp,film vb. media player 11 kullanırım.Benim hoparlörlerin sesi sanki winampta ses bozulmadan daha fazla çıkıyor...