Winamp 5.03 kullanıyorum. Yakınlarda 6+1 ses sistemi aldım (Creative Inspire) ama 6+1 ses alamıyorum. İşin ilginc yanı media player ve real player da kullanıyorum söz konusu programlarda bir sorun yok. Artı Avrack (Realtek Sound Manager) de var. Orda da bir sorun olmuyo. Bu noktada winampın derdi nedir ve dermanı var mıdır acep?
Saygılaaaar!!!
winamp ses vermiyo!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Yıllanmış Üye
592 mesaj
Winamp'ta bir ayar değişikliği yapman lazım ama tam hatırlamıyorum. Sanırım şöyleydi.
Ana pencereye sağ tıkla, Options > Preferences'tan sağ menüden "output" a tıkla sağ da beliren "DirectSound Output.." çift tıkla açılan pencerede "Primary Sound Driver"ın göründüğü combo box'a tıkla ve kendi ses kartının sürücüsünü seç, tamam deyip çık. Bir dene bakalım
Yıllanmış Üye
779 mesaj
yas ın dediği doğru . en son gelecek seçenekte senin ses kartını ima eden veya tanımlayan seçenği seç tamamdır .
>>>
Son Düzenleme: shehsuvar ~ 02 Nisan 2005 18:34
OP Taze Üye
15 mesaj
Yazdıklarınızı uyguladım ama sorun devam ediyo. Başka bir ayar daha mı gerekiyo aceba? Yan ve arkalardan hala ses alamıyorum.