başlangiçta winamp i nasil etkin hale getiririz..yani pc açilinca msn gibi...pat karşima winamp çiksin....tabiiii içinde mp3 lerle..belki bir yolu vardir...
WiNAMP
aklıma ilk gelen yöntemi yazıyorum...istediğin mp3'leri winamp'ta listeledikten sonra tüm listeyi kaydet (winamp'ta listenin nasıl kaydedileceğini bilmiyorsan yazarım) kaydettiğin dosyayı donatılar altında başlangış klasörüne kaydet her açılışta winamptabaşlar...
kralsbaşlangiçta winamp i nasil etkin hale getiririz..yani pc açilinca msn gibi...pat karşima winamp çiksin....tabiiii içinde mp3 lerle..belki bir yolu vardir...Başlat/Başlangıç'lara Winamp'ı At. İstediğin Gibi Olur.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,036 mesaj
winarpın kısa yolunu kopyala daha sonra onu başlangıc klasörünün içine at daha sonra restart attığında winamp'ın acılacak
tamamda benm dedğim bu değil..yani direk winamp açilsin istiyorum..liste karşma çiksin..mp3 lerde otomatik çalsi n...:dD YAV BENiM i harfi yazmi yor..napacamkopyla yapiştir yapmaktan biktim...ekran klavyesi de olmaz..oda berbat..
Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 19 Mayıs 2009 11:39
yok senin yöntemle yapmadim..direk winampi kopyaladvm başlangica..oldu...
cbilgen13arkadaşım benim yazdığım yöntemi denedin mi ??
BarışBaşlamaz :) büyük ihtimalişte bende onun için listenin kaydını alıp başlangıca atmasını yazdım...onu merak ettim...
kralstamamda benm dedğim bu değil..yani direk winamp açilsin istiyorum..liste karşma çiksin..mp3 lerde otomatik çalsi n...:dD YAV BENiM i harfi yazmi yor..napacamkopyla yapiştir yapmaktan biktim...ekran klavyesi de olmaz..oda berbat..bu mesajda öyle yazmıyor ama....neyse bizene cnm nasıl istersen öyle kullan...herkese kolay gelsin...