windovs resim ve fax görüntüleyici yok..

HPQ-User
15-02-2008, 10:59   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

sami sormuş:
point programında çalışma yapana kadar w.ndovs resim ve fax görüntüleyici çalışıyor idi. daha sonra farketdigimde resimlerim shimgvw formatında acmaya başladı. Daha sonra win. resim ve fax görüntüleyiciyi bulamadım.  birlikte ac ı denedim önerilen dosyalarda ve program secte  yoktu sadece point ve shimgvw öneriyor. bu nedenle beraber arka plan yapmak istedigim resimleri arka plan olarak ayarla diye bi yazıyla artık karsılasmıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim. İlginize ve alakanıza şimdiden teşekkürlerim sunarım

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
MİCROSOFT WİN. XP PROFESSİONEL VERSİYON 2002 SERVİCE PACK 2   PENTIUM(R)4 CPU 3.00GHZ....  3.01 GHZ  512MB RAM

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

Borga-x
15-02-2008, 13:21   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

dosya uzerıne sag tus yapın ve bırlıkte aç komutunu kullanın burdan resim ve fax goruntuleyıcıyı secın ve alttakı bu dosya sureklı bu program ıle açılsın secenegını secın. Bundan sonra resım ve fax goruntuleyıcı ıle gorebılırsınız. Eger lıstede aradıgınız prog.yoksa sağ tus yapıp bırlıkte ac dedıgınızde altta program sec sekmesıne tıklayın ve burdan secın.