slm arkadaşlar ben yaklaşık bir aydır bu hatayı alıyorum 0x80070057 bunu nasıl nerde aldığımı sorarsanızz biostan dvd yi açıp diskleri biçimlendir dediğimde alıyorum ve dissk biçimlendirilemedi hata kodu olarak veriyor yinede bazen kuruluyo ama çok uğraştırıyor en az 3-4 saat başında uğraşmak gerekiyor uğraşmak dediysem farklı bir şey yapmak değil sadece sürekli biçimlendirmeyyi denemek ve ben bir aydır yok ubuntu yok slax yada pardus live kullanıyorum yani usb üzerinden çalışanlar pardus veya ubuntuyu kurmayı denedim olarda biçimlendiremiyor yani sorun dvd lerdi olamaz ayrıcı usb ye de windows kurdum oda sorun çıkarıyor bir el atarsanız
window 7 0x80070057 hata
seni bilgisayard amada sorunluymuş servise yolamadınmı daha.
ya yolladım ama yine aynı bide fırçalandım yok efendim windows 7 kaynaklırım sorunluymuş(dvd-usb) falan filan yani çabalıyom son karar biraz daha devam ederse hiç önemsemeden kasanın içini ben açıcam belki hd takıp çıkarırsam olur servis yapmadı önemli bişey yok diye aksine ya servise götürünce biçimlendirdi ama sorun devam ya zaten bana iyi bir tecrube oldu ne zamandırki window üzerinde yapmak istediğim herşeyi yapıyorum nasıl olsa 2 günde bir çöküyo ayrıca sizin bu başarınız beni sevindiriyo ilgin içinçok teşşekkür demek unuttmadın ha
bence sen tüketici haklarına başvur kaç kere yoladısa çözüm yok
kaymakamlığa gitmen gerekli herhalde araştır mal sakat sende fazla anlamıyorsan
yuturuyorlar
tüketici haklarına için buraya başlıkta aç bilgisi olan yazar sanırım
bence sen hiç vakit kaybetme şimdiden başla araştırmaya vede konu aç hangi
forumlara üyeysen.