Arkadaşlar elinde 2 tane bilgisayar ve bunların sürümleri farklı farkı olduğundan 2 tane windows 7 dvd'sini saklamam goerekiyor. Bende duydumki windows 7'nin tüm sürümlerinin olduğu ve güncelleme paketininde olduğu bir CD yapılabiliyormuş. Şimdi siz diyeceksinizki internette böyle bir şey dolaşıyor zaten diye neden indirmiyorsun. Benim derdim şu ben onlara güvenemiyorum çoğunlukla üzerinde oynanmış süürmler oluyor ve bende orjinla kullandığım için oynanmış sürüm istemiyorum. Bana bunu nasıl yapabieceğinmi anlatabilecek yadda gerçekten oynanmadığını bilebileceğim yani güvenebileceğim bir adres gösterebilirm
isiniz...
Window 7 All İn One (Tüm Sürümler)
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
508 mesaj
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
508 mesaj
Bir soru... Dil olarak Türkçemi yada sonradan fil paketi yükleme şansı varmı Home premium kurmayı düşünüyorum... Onda dil sonradan eklenmiyor diye biliyorum..
Bir soru... Dil olarak Türkçemi yada sonradan fil paketi yükleme şansı varmı Home premium kurmayı düşünüyorum... Onda dil sonradan eklenmiyor diye biliyorum..Evet vistalizator diye bir programla home premium u türkçe yapabilirsin.Pek rastlamaz ama sorun çıkabilir.Klavye karakterlerin konusunda
TR paketini home premium tr paketini indir.Paketi vistalizator'a at.Programa komut ver. Pc yi yeniden başlat.Açılırken türkçe olacaktır
Ultimate olsaydı ayrıyetten bir programla uğraşmayacaktın,çünkü ultimate de güncelleme ile birlikte birçok dil paketini kurabiliyorsun.Bunların içinde türkçe de var tabikiBuyrun: Vistalizator indirmek için
http://www.gezginler.net/indir/vistalizator.htmlSon Düzenleme: yunus07 ~ 11 Nisan 2012 22:15