bişey bilmiyen bilgisayarcılardan birtane daha ortalık bunlardan kaynıyor
Window 7 Hata Verip Tutarsızlaşıyor..
- 1
- 2
Adamım ezan bitti boş konuşma şu forma ne yararın dokunmuş kaç gündür microsoft çıkarsın sen kur yok öyle yağma.Bir insan windows 7 de hiç hata yok kusursuz hiç hata bulamıyorum derse emin ol o bilgisar ve yazılımdan anlamıyordur zamanı boşa harcamasın gitsin arkadaşlarıyla top oynasın.Microsoftun sitesine bir zahmet gir sitesinde bile yazılım gelişmekte olup hatalarınında olabilecegini bunun doğal olduğu vs... Adamlar yazmış.Sen evinde bilgisarı açıyorsun internete girip çıkıyorsun.Tabikide 4 4 lük bir windows olur çünkü bilmiyorsun.Hatalarından biri sana söyliyimde çenen kapansın Windows 7 kur kurduktan sonra cd key isticek senden (şifre) boş bırak açılıcak.İşte bu bir hatadır.Ama neyazıkki sen deil ben buldum aramızdaki fark burda.Microsofta hatasını bildirdim.
DETROIDYaptığım birçok testte çalışmayan proğram kalmadı dersem yeridir.Ama expolorer gerçektende uzun süre kullandıkça sapıtmaya başladı sürekli bir programlar sapıtıyor windows görev çubuğu kaybolup yeniden geri geliyor.(birde şekilli bir müzik koymuşlar)Bu şekilde istediği kadar xp mode vista mode 1 saniyede açılış kapanış olsa bile tutarsızlıgı çok büyük xp yerini şuan tutmaz.Özellikle video izlerkende yapıyor video izlediğim klasör kapanıyor.Türkçe paketi yükledikten sonrada bilgisayarı sağ tıklayınca yönet çalışmayıp hata veriyor.Abartısız 8 hatasını 1 mayısta microsofta gönderdim halen yama ve düzenleme gelmedi.Memtest ile ramleri test et..Hd tune ile hdd yi bad sectör var mı diye tara
Başlat/arama çubuğuna sfc yazıp enterla...
Belki sorunların bundandır ;)
Dostum sorunun nedenini buldum codekler ve windows 7 daha henüz yapım aşamasında tutarsız davranması normaldir.
DETROIDDostum sorunun nedenini buldum codekler ve windows 7 daha henüz yapım aşamasında tutarsız davranması normaldir.
İnsanların şunu anlamasını istiyorum şuan microsoft windows 7 nin hatasını bulmaya çalışıyor ve nekadar çok hatasını bulursa okadar iyleşme olur oyüzden windows 7 kuranlar 2 kez düşünsün çünki bu sistemi evinizdeki bilgisayara kurdunuz.Peki ne hatasını buldunuz nasıl test ettiniz.Eğer ben bunlarla uğrasamam diyorsanız bence windows 7 silin uğraşmayın eski sisteminize geri dönün çünkü microsoft şuan tüm windows 7 kullanıcılarını şuan ne yaptığını analiz ediyor ama biz bunun farkında değiliz xp de bile casus yazılımı vardı o yüzden eger test etmiceksiniz kendinizi boşa yormayın.Microsofta hata bildirdiğimde yazdığım ilk şey şuydu neden türkçe dil paketi çıkmadı.Bana kalırsa windows 7 2010 sonuna doğru çıkarcak.
Bence tam tersi window 7 daha erken çıkıcak,
Sebebi ise şuanki kullanların büyük çoğunluğundan tam not almas istanın hemen hemen çekirdek yapısını kullanan işletim sistemi,yeniden yazılmdı çoğuşey,
Bence 2009 un sonlarında çıkıcak...
alıntı detroid Windows 7 kur kurduktan sonra cd key isticek senden (şifre) boş bırak açılıcak.İşte bu bir hatadır.Ama neyazıkki sen deil ben buldum aramızdaki fark burda.Microsofta hatasını bildirdim. alıntı
hahahahhaha
produc key girmezsen girmeden atlıya bilirsin 30 gun zaman tanır 30 gün sonunda o keyi girmen istenir aktive etmedin diye uyarı alırsın bundan bahsediyorsan bu bir hata değil neyazıkki vistadada bu bu vardı biraz daha ara tabiki hatalrı olacak daha rc 7000 7032 748 7057 7077 bunlardaki hatalar giderilmiş ve daha sıtabildir ama mükemmel değil eksikleri var ama kitlenmeleri vs hataları geride bıraktık
ali yenal erbil arkadaşım sana diyecek laf bulamıyorum kendi ağzınla hata diyorsun sonrada gülüyorsun ilginç birisin.Sende Opeteron 16 çekirdek işlemci ati redeon 4800 2x toxic asus su soğutuculu anakart 16gb ram 2000mhz varda bizim mi haberimiz yok.Yada microsoft senin için özel bir yazılım geliştirdi rc 7800 bizim mi haberimiz yok insanları anlamak mümkün deil özellikle seni kaç gündür bilgisayarında windows 7 yüklü ve bilgisarının özelliklerini gönderde seni bozayım.
DETROIDvürüs girmiş gibi sapıtıyor demek senin düşündüğün gibi vürüs girmesi yada bilğisayarın şişmesi anlamında deil sadece sapıtıyor örnek k-lite codek pack yükle hd video izle özellikle mkv formatında olsun bak ozaman video mu izliyorsun yoksa bozukluklarımı sen karar ver.Sorunun nedeni belli oldu burada nitekim. Windows 7 ile bir çok default codec geliyor.Codecler donanım sürücüsü gibidir. Yanlış birini kurarsan göceretebilirsin de...
Window 7 codecs diye google'da arat veya download.chip.eu/tr adresindeki Windows 7 paketini indirmeni öneririm. K-lite oldukça tehlikeli şu anda...
Selçuk İslamoğluSorunun nedeni belli oldu burada nitekim.Sadece video sorunundan bahsettim o sorun pek zor birşey değildi.Yardım için saol.Son Düzenleme: DETROID ~ 08 Mayıs 2009 22:42
sen kendi bozup duruyorsu sabahtan beri hata dediğin şeyebak açtığın konulardanda belli yazdığın cevap lardanda yok 59hz veriyosa bozukmuş filan vs
adam gibi konuş senin seviyene inemem ben beğen mediysen silersin 95 kurarsın 98 mi yoksa külüstür xp le devammı edersin bilmem hadi salıcakla kal kendini geliştir olduğun yerde sayma.
Ali Yenal Erbilsen kendi bozup duruyorsu sabahtan beri hata dediğin şeyebak açtığın konulardanda belli yazdığın cevap lardanda yok 59hz veriyosa bozukmuş filan vs1.Kırmızı Yazıda kesinlikle ben yazmadım benim cevabım deil doktora görün gözlük versin sana.
adam gibi konuş senin seviyene inemem ben beğen mediysen silersin 95 kurarsın 98 mi yoksa külüstür xp le devammı edersin bilmem hadi salıcakla kal kendini geliştir olduğun yerde sayma.
2.Kırmızı yazıda Benim seviyeme madem inmiyorsun neden sabahtan beri bana laf yetiştiriyorsun.
3.Senin gibi insanlar zorlarına gidince ya ona buna çatar yada senin yaptığını yapar yaran var gocunuyon.
4.Piskologa görün.Son Düzenleme: DETROID ~ 08 Mayıs 2009 22:51
DETROIDBu yazının içinde 59mhz geçiyor mu?konu 59hz proplemi okumayıda bilmiyorsun galiba ne yazdığınıda mhz nerde yazmışım adam gibi oku öyle cevapver forumdaki diğer konulardada sana kapak yapan yapana yada suusss
Ben mi yazmışım bak yoksa sen şaşımısın?
mhz hz ghz anlayan anlamış laf yerine ulaşmış hatta cevabı bile gelmiş asıl kapak olan sensin.
Ali Yenal Erbil adlı üye ben yatıyorum formda rahat rahat takıl izin veriyorum.Yalnız arkamdan konuşma sana yakışmaz.
Gittik tabi sen arkamda atıp tut sen içiyorsun herhalde banada tavsiye ediyorsun sen yokmusun sen.Sütaş inekleri sana çalışıyor.
hadi bukadar gıgır şamata yeter iyi geceler.
gokhan38windows7: hatasız windows olmaz hatamla sev benı.
- 1
- 2