ben de dün akşam windows 7 kurdum. hızı çok iyi xp gibi. yalnız internet bağlantısında bir problem mi var. çok yavaş. artı bir çok siteye girmiyor. chip'in bu sayfasına girdiğinde sol köşede siyah uzun bir bar çıkıyor. güvenlik ayarlarından mı yok sa. windows 7 den mi kaynaklanıyor
window 7 internet çok yavaş
ewet çok can sıkıcı ben tekrar xp ye döndüm
net24ewet çok can sıkıcı ben tekrar xp ye döndübende 2 saat tahammül edebildim. 2 defa mavi ekran problemi yaşadım. tekrar Xp ye döndüm.
ben firefox da denedim ama yinede çok yavaştı internet. bu sayfaya dahi giremedim firefox ile. ama yine windows 7 begendim.
ben firofox kullandım ve vistadan bir farkı yoktu..
Belkide tarayıcının geçmiş dosyaları ile ilgilidir silip deneyin ayrıca ne malum sizin netinizi birbaşka programın kullanmadığı ?? örn.Anti virüs,WindowsUpdate,veya olmadı bir virüs yada bölgedeki TTnet altyapısının bozukluğu net yavaşlığıiçin işletim sistemi suçlanmamalı,
ayrıca;
imajım vardı tekrar xp yükledim xp de bir problem çıkmadı.
Windows 7de bazı uygulamalar evet yavaş çalışabliyor bunun içn uygun driverları indirmek gerekiyor.Benim netim yavaştı vistaya uygun olan wirelless driverını indirdim çok raht kullanıyorum şu anda.Ben oyunlarda öyle guzel ve etkili bir + göremedim yalnız windows 7de.Nfs,the sims 2,spore vb.Size tavsiyem windows 7 kullanın ve biraz bekelyin hemen vazgeçmeyin internetten windows 7 yazın ve siteleri sık sık takip edin.Bir suru sorun buldunu ve çözümleri hazırlanıp net ortamında testerlara sunuldu çünkü.Sonuçta sistem beta.Bunu unutöayın.