window 7 sorun ( video izle )
mouse hatası değil, eğer öyle olsa mozilla ya sağ tıkladığımda hiç açılmazdı bu hemen açılıyor kapanıyor bide pc ye usb taktığımda açmıyor, açması için yeniden başlatmak gerekiyor, arada kendi kendine usb takılırken ve çıkartırken gelen sesleri çıkartıyor
mouse hatası değil başka 2 farklı mousle denedim olmuyor, video yu tekrar izleyin video da saatin solunda TR simgesi var, o simgeye bakın gelip gidiyor video boyunca bide videonun sonlarında bilgisayarımı açtım oda gidip geliyor
denetim masasından mause ayarlarına girebiliyorsan gir ve kontrol et / ikinci olarak mause' nu değiştir / üçüncü olarak virüs olabilir.
başka mouse da denedim olmuyor, pc ye format attım 1 hafta bir şey olmadı sonra tekrar başladı 4 kere format attım sorun 4-5 gün içerisende geri çıkıyor. büyük ihtimal virüs de, pc şimdi avast var tarama yaptığımda bir şey bulmuyor
D / yani yedek diski,nde herhangi bir program kuruyormusun ?? veya crack işlemi yapıyormusun ?? bu yedeklerin arasında bi yaramazlık olabilir /
ben tam bi disk silme işlemiyle bu sorunun düzeleceğini sanıyorum . son care olarak..mesela aşağıdaki linkte örnek verilmiş ve buna benzer güncel çözümlerde var..