Arkadaşlar bilgisayarımın güvenlik duvarı sürekli kapalı moduna geçiyor..Neden olabilir?..
Güncellemelerimi sürekli yapıyorum,Antivir Avira kullanıyorum..Bilgisayarı her açıp kapadığımda güvenlik duvarı kapalı moduna geçiyor.
Window Güvenlik Duvarı Kapalı Moduna Geçiyor
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
41 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 14 Nisan 2009 11:36
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Anti-Virüs yazılımınız Windows güvenlik duvarını kapatıyor olabilir. Güvenlik merkezinde güvenlik uyarısı veriyor mu? "Güvenlik Duvarı Devre Dışı", bu sizin sağlığınızı bozabilir, soğuk alabilirsiniz tarzı :) Eğer Windows güvenlik duvarı devre dışıysa ve böyle bir uyarı yoksa, bilgisayarınızda anti-virüs yazılımınızın güvenlik duvarı aktiftir. Merak etmeyin.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 13 Nisan 2009 10:35
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
41 mesaj
Arkadaşım bilgisayarı her açıp kapadığımda.. hem Windows Güvenlik Duvarı devre Dışı Uyarısı alıyorum.Hemde Avira anti-virüs proğramımda deve dışı kalıyor.Her ikisinide aktif hale getiriyorum fakat belli bir süre sonra yine eski deve dışı haline geri dönüyorlar.
eltahirAnti-Virüs yazılımınız Windows güvenlik duvarını kapatıyor olabilir. Güvenlik merkezinde güvenlik uyarısı veriyor mu? "Güvenlik Duvarı Devre Dışı", bu sizin sağlığınızı bozabilir, soğuk alabilirsiniz tarzı :) Eğer Windows güvenlik duvarı devre dışıysa ve böyle bir uyarı yoksa, bilgisayarınızda anti-virüs yazılımınızın güvenlik duvarı aktiftir. Merak etmeyin.