Ya arkadaşlar çoklu msn yaması windows live messenger ı kurduğumda çalışmıyor,fakat ben her ikisinide kullanmak istiyorum..önerilerinizi bekliyorum ne yapmam gerektiği konusunda
yardım eden arkadaşlara şimdiden şükrablarımı sunuyorum
Ya arkadaşlar çoklu msn yaması windows live messenger ı kurduğumda çalışmıyor,fakat ben her ikisinide kullanmak istiyorum..önerilerinizi bekliyorum ne yapmam gerektiği konusunda
yardım eden arkadaşlara şimdiden şükrablarımı sunuyorum
"zipi klasöre çıkartın exe dosyasını çalıştırın patch messenger seçeneğini seçin bi sonraki ekranda üstten loadı seçin ve demin zipten çıkardığınız klasörün içindeki aaa.ini dosyasını bulup ok deyin sonra alttaki apply tuşuna basın artık sınırsız titreşim atabilir ,reklamsız msn kullanabilir çoklu msn açabilirsiniz kolay gelsin..."
eski çoklu msn programıyla birden fazla live messenger oturumu açılabiliyor.
Selçuk İslamoğluhttp://mess.be benim favorim açıkçası MSN konusunda...gerçekten geniş bir içeriği var
elvis32"zipi klasöre çıkartın exe dosyasını çalıştırın patch messenger seçeneğini seçin bi sonraki ekranda üstten loadı seçin ve demin zipten çıkardığınız klasörün içindeki aaa.ini dosyasını bulup ok deyin sonra alttaki apply tuşuna basın artık sınırsız titreşim atabilir ,reklamsız msn kullanabilir çoklu msn açabilirsiniz kolay gelsin..."benim coklu msn acma programım anlattıklarına uymuyor.. bende msn7 unıversal patcher++v0.5 var ve tek olarak yama hali var.. bu durumda ne yapmam lazım acaba
messenger 8.0.0689 versıyonunda calısıyormus, benımkı 8.0.0787 ...bu msni indirebilecegim adres varsa gonderırsen sevınırım...
artık coklu msn acma programını lıve messengerda da kullanabılıyorum.. yardımcı olan arkadaslara tsk edıyorum..