Merhaba arkadaşlar. Öncelikle
bunun bir sorun olmadığını düşünüyorum fakat benim gibi simetri
hastaları için çok kötü bir durum :). Windows 7 ve 8'de böyle bi problem
yoktu. Şimdi 'Bu Bilgisayar' simgesine tıkladıgım zaman yeni bir
pencere açılıyor. Sonra bu pencereyi kapatıyorum tekrar 'bu bilgisayar'
simgesine tıklayp yeni bir pencere açtıgımda, pencere hafif sağa
kayıyor. Sonra kapatıp tekrar açtığım biraz daha sağa kaymış oluyor.
İnanın çok aradım ama bir çözümünü bulamadım. Lütfen bunu bir yolu varsa
yazarsanız sevinirim. Bu bilgisayara tıkladıgımda hep aynı yerde
açılsın. (not: birden fazla pencere açtıgımda sağa kayma oluyor onu
biliyorum. Fakat hiçbir pencere açık değilken, bu bilgisayara
tıkladığımda pencerenin sağa kaymasını istemiyorum). Umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkürler.
Windows 10 - Bu Bilgisayar Penceresi
Bende de varmış bu ama sen söylemesen farketmezdim bile. Pencereler üst üste gelmesin diye yazılmış bi kod bu fakat hiç pencere yokken kayması da gözden kaçan bir detay. Bence bu konu hakkında geri bildirimde bulunabilirsin cidden senin için bir sıkıntıysa. Çünkü sağ alt taraf saate doğru dayandığında tekrar sol üst köşeye çıkıyor açılan pencere, benden bu kadar diyip bırakıp gitmiyor
Benim için gerçekten büyük bir sıkıntı :) Bu yüzden windows 8.1 e geri dönebilirim. Birazdan enterprise sürümünü kurup deneyecem. Aynı sorunu yaşarsam kesinlikle 8.1 e geri dönerim. Geri bildirimi nasıl yapacam onu bilmiyorum. Forum yetkililerin bu konuda yardımcı olacaklarını düşünüyorum :) .
Bu bilgisayar ögesini tam ekran olarak kullanmanızı tavsiye ederim. Tam ekran olarak kapattığınızda, bir sonraki tıklamanızda yine tam ekran olarak açılacaktır, bu şekilde sizi rahatsız edecek bir görüntüyle karşılaşmazsınız.