Arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum, bir yıl bedava sonra kullanamayacak mıyız? Yani sürekli lisanslayın diye önceki Windows'larda olduğu gibi uyarı mı çıkacak? Ne diyorsunuz? Kullanan var mı?
Windows 10 hakikaten 1 yıl bedava mı
29 Temmuz 2016'ya kadar ücretsiz geçebileceksin. O tarihten sonra para ödemen gerekecek.
Ayrıca 1 yıl değil sonsuza dek (tabii ki makine ölene kadar lisanslar anakarta dayalı lisans anahtarı yerine benzersiz bir kod kullanılıyor) kullanabileceksin.
29 Temmuz 2016'ya kadar ücretsiz geçebileceksin. O tarihten sonra para ödemen gerekecek.
Ayrıca 1 yıl değil sonsuza dek (tabii ki makine ölene kadar lisanslar anakarta dayalı lisans anahtarı yerine benzersiz bir kod kullanılıyor) kullanabileceksin.Windows 7 lisanslıysa benim yani bir yıla kadar Windows 10'a geçince artık para vermeyeceğim ve o sistemde tamamen bedava kullanacağım öyle mi? Korsan kullananlar için durum nasıl peki bilgin var mı?
Korsan kullanımda bir yıl kadar sorunsuz kullanırsın sonra da başlar orada burada lisanslayın uyarıları... ama yine de kullanılıyor diye biliyorum. en azından bugüne dek tüm Windows'larda olay böyleydi. Adamlar yeni bir korsan tedbiri uyguluyorlarsa bilemiyorum tabii; ki duymadım öyle bi şey!