Merhabalar herkese iyi forumlar,
HP laptop sahibiyim ve ekran kartım AMD,bilgisayarımı ilk aldığım zamanlar gayet iyi performans alıyordum lakin windows 10 güncellemesi ile bilgisayarımda aşırı derecede yüksek bir performans düşüşü oldu.Çok uzun bir süredir windows 10 u kullanıyorum ama eskiden kullandığım programlardan aşırı düşük performanslar alıyorum (Fps açısından).Windows 10 a geçtikten sonra AMD kendiliğinden bir ekran kartı güncellemesi attı ve ondan sonra düşüşler yaşamaya başladım bununla birlikte sürekli ne kadar kapatmaya çalışsam da kapatamadığım sayısız windows 10 arka plan uygulamasıda cabası.Windows 7 yüklemeyi düşündüm fakat forumlarda dolaşırken pek sağlıklı bir yöntem olmadığını çok fazla insanın sorun yaşadığını ve garanti kapsamı dışı kaldığını gördüm o yüzden pek güvenemedim.Eskiden açtığımda aldığım performans ile şimdi aldığım performans arasında ki yüksek fark bana sistemimin yeterli olduğunu sadece yazılımsal bir sorunla karşılaştığımı düşündürtüyor.Windows 10 kullanırken windows 8 de aldığım performansı bana geri getirtebilicek en ufak bir öneriniz varsa çok memnun kalırım,teşekkürler.
Bu da sistem bilgierim.
İntel İ5-5200U 2.20 GHZ (4CPUs) 2.2 GHZ 8192MB Ram AMD Rodeon R5 M330