Windows 10 Siyah Ekran - Samsung Gamer

co123
27-01-2016, 23:33   |  #1  
co123 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaşlar merhabalar. Dün gece oyun oynarken (Fifa 16) bi anda ekranın sanki elektiriği gitti yani normalde siyah ekranlarda arkaplanda hafif ışık olur ama bomboş simsiyah olur benim direk bilgisayar kapalıyken ekran nasıl gözüküyorsa öyle gözüküyor. Bilgisayarı kapatıp açmaya çalıştığımda ise gayet güzel başta Samsung yazısı sonra Windows işaretiyle o yuvarlak noktalar dönüyor sonra tam açılcakken çat gidiyo simsiyah ekran dediğim gibi kapalıymış gibi ama laptop full fonksiyon çalışıyor.Şimdi denediklerimi yaziym ;

-Windows 10 reset computer(bi nevi format) denendi
-Ekran kartı driver kaldırıp, yenisinden eskisine tüm driverları kurmayı denedim hiçbiri olmadı sonuç aynı
-HDMI ile bağladığımda "Geçersiz format " diyip tanımadı
-VGA kablosuyla takıp ekran kartının driver kaldırdığımda direk masaüstü herşey geliyor açılıyor
sonra nvidia driver yüklediğim zaman çat! eskisi gibi ölü ekran.
- chkdsk komutları ve sfc /scannow komutlarını denediğimde de sonuç alamadım.
-safe modda açıp startup ayarları değiştirerek ve boot priority değiştirmeyide denedim.

Ve sonuç hep aynı

Bilgisayar özellikleri ;

8 gb ram
4 gb gtx 675m ekran kartı
i7-3610 QM 2.3->3.5 ghz işlemci 64 bit

windows 10 pro orijinal ODTU tarafından Dreamspark aracılığyla verileni kullanıyorum.

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum çünkü Bilgisayar mühendisliği 2. sınıf okuyorum ve yeni bilgisayara şuan gücüm yetmez. Teşekkürler şimdiden.