Arkadaşlar Herhangi Bir Dosyayı İndirdigim zaman açmıyor, rardan çıkarılmıyor. Yonetici izni sağlamalısınız diyor.Gereken İzinleriniz olmayabilir diyor. Ne yaptıysam olmadı yardımcı olun lütfen.
Windows 10 Yönetici İzni Sorunu Yardım Edin !
Klasöre veya dosyaya Sağ tık>Özellikler>Güvenlik>Gelişmiş>Sahip>Düzenle>Diğer kullanıcı ya da gruplar>gelişmiş>Şimdi bul>Kullanıcı adınızı seçin*>Tamam>Tamam>Nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahipliğini değiştir>Uygula>Tamam>Tamam.
Olmazsa aynı işlemi bir kez daha yap. Olmazsa * koyduğun kısımda "Everyone" seçip aynı işlemi tekrar et.
Win 10 hakkında hiç bilgim yok ama UAC tarzı bir şey olabilir, onlar kapalı mı? Birde Win10'un kapsamlı bir Anti-korsan sürümü olduğunu duymuştum. Yani korsan kesinlikle kurulamıyor (diye biliyorum).
Ayrıca (muhtemelen) okumadığın Win 10 Kullanıcı Sözleşmesinde de Pc'nin Microsoft tarafından izlenilip, Microsoft'un programlar kurmasına izin vermen sağlanıyor.
Kaynağı soracaksan birkaç yerde gördüm, tam emin değilim. Sadece bir duyum.
1-2 Kaynak buldum: Link 1 Link 2 (Artık doğruluğu size kalmış)
Böyle bir şey tabii ki yok :)Win 10 hakkında hiç bilgim yok ama UAC tarzı bir şey olabilir, onlar kapalı mı? Birde Win10'un kapsamlı bir Anti-korsan sürümü olduğunu duymuştum. Yani korsan kesinlikle kurulamıyor (diye biliyorum).
Ayrıca (muhtemelen) okumadığın Win 10 Kullanıcı Sözleşmesinde de Pc'nin Microsoft tarafından izlenilip, Microsoft'un programlar kurmasına izin vermen sağlanıyor.
Kaynağı soracaksan birkaç yerde gördüm, tam emin değilim. Sadece bir duyum.
1-2 Kaynak buldum: Link 1 Link 2 (Artık doğruluğu size kalmış)
2 aydır Windows 10 kullanıyorum korsan programlar da açılıyor. Oyuna 5 kuruş vermem. Windows lisanslı olsun yeter. (Windows 10 Home Single Language activated with Bug)
Arkadaşlar Windows 10'a SAKIN YÜKSELTMEYİN!Windows 10'a yükseltmek tam bir kerizliktir. Dual boot kurun oluyor :).
Win10 yükseltmeyin diyordun? 2 aydır kullanıyorum diyorsun?
Sanırım Bug'u da Chip'te paylaşmıştın.
Bu arada Enpedi deki Bir KatyCat Microsoft Varmış sen misin acaba?
Son Düzenleme: Selim_C ~ 18 Aralık 2015 04:01
kim sandın :D
ha bu arada sadece windows 10 kerizliktir ikisi birden niye kerizlik olsun beleş lisans işte :D
kerizlik olan mevcut lisansı çöpe atmaktır. ikisini birden kurunca niye kerizlik olsun ki?
isteyene buglar 2 çeşittir:
1- "Ömrüm boyunca Windows'a para vermedim, vermeyeceğim de." diyenler buradan: https://www.chip.com.tr/forum/win ... ows-10_t304342.html (Bu beş kuruş para vermeyip te yasal ve orijinal olarak OEM lisansa sahip olmanızı sağlar.)
2- "Benim mevcut orijinal lisansım var" diyenler ise buradan devam etsin: https://www.chip.com.tr/forum/win ... urulum_t305900.html (Bu lisansına sahip olduğunuz sürüm ile "yükseltebileceğiniz" Windows 10 versiyonu ile dual boot kurulum içindir.)
Arkadaşlar Ben bitane program var masaüstünde bende silmek istedim sildiğimde bu dosyayı silmek için yönetici izni sağlamalısınız devam tıkladım hiç birşey olmadı lütfen bana bir yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar?
win 10 da defender yerleşik virüs programı olarak vardır.