Arkadaşlar benim gericom marka bi laptopum var p3 işlemcili 256 mb ram SİS marka ekran kartı bütün driverları kurdum sorun yok lakın ekran kartı driveri buldum windows tanıyor kuruyor reset atıyo yenıden basladıkdan sonra acılısda kıtlenıp kalıyor drıverı kaldırınca normale donuyor ama çözünürlülük berbat oluyor drıver olmadıgı ıcın everst programı ıle baktım sis300 GPU olarak gozukuyor resmı sıtesınden ındırıyorum bu drıver degıl dıyor 630/730 driveri soluyor onuda ındırıdıgımde kılıtyor makınayı ıszce ne yapmalıyım biosunu guncelememmı gerekıyor acaba sayet gerekıyorsa nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım
Windows 2000 Ekran kartı Driver sonurunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
186 mesaj
Sakın yapmayın...daha önce bıos güncellemesi yapmadıysanız bu konu hakkında tecrübeniz yoksa makınayı komple kaybedebilirsinz.muhtemelen inf dosyalarında sorun olabilir.. dan deneyin belki çözüm olabilir.Bende IBM notebook vardı bıos update yaparken elek.kesildi ve gitti.tabi sonra başka makınanın bıosunu taktım ama sizin böyle bir şansınz olmayabilir.en ufak bir şeyde bıos a yüklenmeyin..