Arkadaşlar benim elimde Windows 7 Ultimate 64Bit var.Bilgisayarım Windows 7 Home Premium.Bilgisayarımı 64Bit yapacağım fakat önemli dosyalarım var ve boyutlarıda sağlam belleğime sığmıyor yakınlarda DVD alacağım bir yerde yok.64 Bit'e çevirirken Sadece Yerel Disk C'ye format atsam D'deki dosyalarım kalsa bir sorun olur mu ?
Windows 7 32 Bit'i 64'e Çevirme ile ilgili [SORU]
Tüm dosyaların müzik oyun vs hepsi D diskindeyse sende formatı C ye atıcaksan bir sorun olmaz. Ama C de dosya kalırsa onlar silinir. Bu arada ram'in 4 gb ve üzeri değilse boşuna Windows 7 64 bit yükleme derim.
Biçimlendirmeden de kurulum yapabilirsin ama yükseltme şansın yok.
Çok sağolun arkadaşlar evet bilgisayarım kaldırıyor 64Bit'i zaten ilk aldığımda 64 Bitti verdikleri format CD'si 32Bitmiş.4GB Ram var
Yeni bir sorunum çıktı arkadaşlar.DVD'yi bulamadım fakat elimde ISO var Boş DVD vardı elimde 1 tane.Direk ISO olarak mı atıcam DVD'ye 1 tane var oda boşa gitmesin yanlış atarsam :D
microsoftun Windows 7 USB DVD Download Tool programını indir onunla isoyu yazarsın buradan indirebilirsin
Hocam bu programla yazdırmayı denedimde hata verdi düz atsam olmuyor mu ?
Cd burner xp yazılımı ile dvd ye yazdırabilirsin,yanlız yazdırma hızını en düşük yap.
Sağolun cevaplarınız için windows 7 usb dvd download tool ile 2.denememde başarılı oldu şimdi başlıyorum formata inşallah bir sorun çıkmaz yoksa yine 32bit e çevirmek zorunda kalırım emeklerim boşa gider