İŞLEMCİ : Core 2 Duo T5470 1,60GhzHocam yanlış anlama ama konun son mesajı ne zaman yazılmış? Konu nezaman açılmış bir bbakın lütfen. Konu hortlayınca korktum valla.Ayrıca bu mevzudan midem bulanmaya başladı. kusacam vallaa
RAM : 2 GB
arkadaşlar windows 7 ultimate 64 bit kullanıyorum performansından çok memnunum... sürekli CS4 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım... her zaman düşük sistemlerin daha iyi performans verdiği düşünülür... bu kesinlikle yanlış...
Windows 7 32 Bitmi Yoksa 64 Bitmi Sizce Arkadaşlar
- 1
- 2
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Arkadaşlar Benim 8 GB Ram 2 GB Ekran Kartım Var 64 Bit Yükledim Her Şey Çok Güzel Gidiyordu Olmadı. Birde Çok Çabuk Isınıp Kapanıyor. Sizce Alakası Varmı 32-64 Bitle Birde Tekrar Format Atcam Hangisini Önerirsiniz.
Son Düzenleme: mertcankolatan ~ 27 Mart 2013 11:46
Arkadaşlar Benim 8 GB Ram 2 GB Ekran Kartım Var 64 Bit Yükledim Her Şey Çok Güzel Gidiyordu Olmadı. Birde Çok Çabuk Isınıp Kapanıyor. Sizce Alakası Varmı 32-64 Bitle Birde Tekrar Format Atcam Hangisini Önerirsiniz.32/64 bir farkları var tabi bu ısı sorunu çıkarma gibi :) Ancak komple 64bite yüklenemez sorun.64bitte driver ve çalışma sistemi farklı olduğu için daha yüksek performans vereceğinden tam yükde çalışacağından Donanımı tam kullanır özelliklerini.Kısaca 64bitinde katkısı var ancak soğutma sistemin düşük kalıyor ve macun yenilemen lazım.
- 1
- 2