Merhaba Arkadaşlar,
Kullanış oldugum pc de W7 64 bit sistem mevcut fakat defalarca flash player sürümleri denememe rağmen bir türlü video ve flash destekli sayfaları izliyemiyor göremiyorum.. Yarımcı olurmusunuz Tşk.
Merhaba Arkadaşlar,
Kullanış oldugum pc de W7 64 bit sistem mevcut fakat defalarca flash player sürümleri denememe rağmen bir türlü video ve flash destekli sayfaları izliyemiyor göremiyorum.. Yarımcı olurmusunuz Tşk.
Şimdi tam yerini bilmiyorum ama senin sorunun windows system32 klasöründeki flasplayerle ilgili önceki konularda da bu tür sorunlarla karşılaşmıştım orda yayınlamıştım ama çok oldu. Diğer yandan bnien şu an tablet pc den giriyorum adresi dirrk bilme imkanım yok. :(
teşekkürler yinede ama sorunumla ilgili bir türlü çözüm bulamadım. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
program fıles dosyasındakı ve denetım masasındakı programlar kısmından flash playere ait çalısmayan dosyaların tümünü sil sonra adobenın resmı sayfasındakı ındırme kısmından flash playerın en son sürümünü ve kendı tarayıcına uygun olanını sec ındır. bendede sorun cıktıında boyle yapmıstım işe yaradı. istıosan bı dene. yoksa daha ıyı bılaen arkadaslar kesın yardım eder sana
Eyv. Melih sağol Ama inanki bu dediğini defalarca yaptım ama sorun yine aynı farklı bir tarayıcı da kullanmıyorum. İE9 yüklü makinede ama birtürlü uyuşmuyor. hala yardım beklemekteyim. ilginiz için. Teşekkürler.
keske yardımcı olabılseydm sana...