Windows 7 64 bit kuramıyorum yardım lütfen..

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
clawn
13-03-2010, 07:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Merhaba.Şu an pc de win7 32bit yüklü.Bugün 64bit olanını aldım cd yi taktım ama yüklenmiyor.Şöyle bir hata veriyor;

Aşağıdaki yazanı direk bilgisayarımı açıp E sürücüsünde çıkan setup a bastığımda alıyorum;

This installation disc isnt compatible wit your version of windows.To upgrade,you need the correct installation disc.For more information check your computer's system information.To install a new copy of Windows;restart(boot) your computer using the installation disc and then select custom(advanced)

Bunu ise cd yi taktıktan sonra sağ tıkla aç diyip içinde ki setup a tıkladığımda alıyorum;

Bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değil.Bilgisayarınızın sistem bilgilerine bakarak,size programın 32bit veya 64bit sürümlerinden hangisinin gerektiğini belirleyin ve ardından yazılımın yayımcısına başvurun.

Cpu-->Intel i5 750 2.66ghz - up to 3.2 ghz Quad Core Socket 1156 8mb
Anakart-->Gıgabyte P55-UD3R,DDR3,2X PCIExp Soclet 1156 CrossfireX

Pc de şu an 4gb ram var ama 3ünü kullanabiliyorum işim dolayısıyla bu bana yetmiyor ki daha da yükseltmeyi düşünüyorum.Kime sorsam rahat kaldırır diyorlar 64bit işletim sistemini ama anlamadım bi türlü.Pc yi yeniden başlatıp biosdan CD-rom u seçip öylede denedim.Windows Loading diyor windows ekranı gelince donuyor makina.Yardım ederseniz sevinirim elim kolum bağlı.Teşekkür ederim.

Son Düzenleme: clawn ~ 13 Mart 2010 08:00
G00GLE
13-03-2010, 10:22   |  #2  
G00GLE avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
747 mesaj

dvd yi takıp sisteminizi dvd den başlatarak kurabilirsiniz. 32 bit işletim sistemi üzerinden kuramazsınız. yani sıfırdan kurulum yapmanız gerekiyor.