Arkadaşlar geçtiğimiz hafta win7 ultimate 64-bit kurdum fakat birçok yazılım 64-bit uyumlu değil. bir süredirSık kullanılan yazılımların 64-bit versiyonlarını arıyorum örnek olarak :
*Flash Player 64-bit
*WLM 2009
gibi
Sistem özelliklerim
Anakart Asus P5LD2-X/1333
İntel E6550 2,33 Ghz
3 Gb(2+1) DDR2 667 Mhz RAM
Sapphire HD3650 512 Tümleşik/1279 Ayrılmış/1791 Toplam bellek
Windows 7 64-Bit Yazılım
İe nin 64bit inde flash yok.
Msn nin de yok..
Onların 64bit i yok ama yükleyebilirsiniz 64bit işletim sisteminize..
İe 64 bit kullanıyorum.Wlm'yide 32 bit kullanıyorum.Fakat flash player olsa iyi olurdu.Peki Popüler programların 64-bit sürümlerini nereden bulabilirim.
kaç sene oldu , 64bit ie için flash yok piyasada..umut tükendi artık , sizde beklemeyin boşuna :D
Hocam popüler programlarınızı bilmiyorum..Şöle ki 64bit sistemde kullanıcağınız programları indirmeden önce 64bit lerin olup olmadıklarına bakın ve sonra indirin..
Mesela winrar gibi yada 7zip (7zip tavsiyemdir)
Virüs programı
Adobe Photosop
Autocad
v.s
Bence buraya yazmak yerine , google ye kullanacağınız programın ismini ve yanına 64bit yazmanız daha iyi olur..
v.s
Winrar'ın 64 bit sürümünü buldum.Örnek Olarak Unlocker ın 64 bit sürümünü arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Yazılımcı firma 64-bit sürümünü hazırlamamışsa yapabileceğiniz birşey yok, 32-bit sürümünü kullanacaksınız mecburen.
Java'nın filan CHIP 64 Bit sürümünü yayınladı.
Java nın buldum.Ama şu flash Player Çok sinir bozucu..Keşke onunda 64-bit'i Olsa..