Herkese merhabalar bilgisayarımın rami 512 mb şu anda 32 bit vista home basic kullanıyorum fakat sistem çok yavaş çalışıyor sistemimi windows 7 ye yükseltmek istiyorum sahip olduğum windows 7 64 bit cd yi takıp kuruluma başlamdan önce ''your computer cannot run this version of the operating system'' iletisi alıyorum ne yapmam lazım çok acil. Herkese şimdiden çok teşekkürler
Windows 7 64 bit
İşlemciniz 64-bit desteklemiyordur. 32-bit kuracaksınız mecburen.
Ne yapmam lazım peki ?? :D Yeni bir 32 bit windows 7 mi
intel pentium core duo t2060 :d
İşlemciniz 64 bit desteklemiyor, 32 bit kurabilirsiniz sadece. İşlemcinizin özellikleri:
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=28021
Yeni bir windows 7 32 bit cd alamam gerekiyo o zaman??
Çözüm olarak ne yapmam gerekli?
Aynen öyle
Ama daha satışa sunulmadı win7, siz nasıl satın aldınız?
yeni bir win7 almadan çözüm yolu yokmu cd yi falan uyarlayamazmıyım 32 bite :D
Benim bildiğim kadarıyla yenisini almaktan başka çare yok :)
melih.94 , 512mb raminiz var..işlemciniz desteklese bile(ki o da desteklemiyor ) siz 64bit i neden kurmaya çalışıyorsunuz ?: )
Arkadaşlar yardımı dokunan hekese çok teşekkür ederim şu anda win.7 kullanıyorum ilk izlenimlerim gayet güzel fakat türkçe için yama indirmek gerekiyormuş galiba. Onun dışında ben temiz kurulum yapamadım normal sistem üzerinden yükledim heralde bir sorun yaşatmaz
sorun olmaz..eski sisteminizin dosyaları yer kaplar..onları silin yeter..
melih.94 , 512mb raminiz var..işlemciniz desteklese bile(ki o da desteklemiyor ) siz 64bit i neden kurmaya çalışıyorsunuz ?: )Yoo aslında öyle bir takıntım yok sadece hazır cd elimdeyken onu yüklemk istedim fakat araştırma yapınca bunun pek mümkün olmadıını anladım şu anda 32 bit win.7 sistem kurulu ve vistayı bıraktığım için çok mutluyum :D