Arkadaslar ben format attım yanlislikla 64 biti secmisim normalde bilgisayarım 32 bitti 2 gb ram var bi sorun yaratirmi 32 bit yüklemelimiyim?
simdiden yardimlariniz icin tesekkurler
Bir şey olmaz. Daha fazlası için linke bak.
http://windows.microsoft.com/tr- ... system-requirements
64 bit 32 bit'e göre daha fazla ram yer o kadar.
Sisteminden gerektiği kadar performans alamazsın ....onun için 32 bit'e geri dönmelisin...
anlama özürlü olmasaydın bunu sormazdın zaten....Ramden fazla yemesi ne anlama geliyor ....kardeş sen şakamısın performansla ne alakası var tek farkı ram o kadar zaten öncekı mesajda arkadas belırtmış.. neye göre bunu söyledın anlamadım. xp ile mi kıyaslıyosun sanki.
böyle cevaplar wererek ne yapmaya çalışıyosun...madem kafan basıyo konuyu neden açıyosun...madem konu açıyosun yanıt werenlere karşıda daha saygılı olman gerekir...
anlama özürlü olmasaydın bunu sormazdın zaten....Ramden fazla yemesi ne anlama geliyor ....böyle cevaplar wererek ne yapmaya çalışıyosun...madem kafan basıyo konuyu neden açıyosun...madem konu açıyosun yanıt werenlere karşıda daha saygılı olman gerekir...
[/alıBen abisiyim bana sormadan konu açmış bu 1... ikincisi lan ben sana özurlu dıye bı kelıme mı kullandımda o sekılde hıtap edıyosun ergenmısın nesin agzımı bozdurtma ayrıca özürlü olanda sensin ram den neyi fazla yıyo bunu bı acıklasana yaww sankı p4 sistem varda 1 gb ram varda hey allahım yaa xp le karsılastırma yapıyo performans dıyo adama bak.. Git lan işine cocuk..
Son Düzenleme: lj0k3rl ~ 01 Mart 2013 23:43
sende anlama özürlüsün....
yazdığım yanıtta 32 bıt sisteme 64 bıt sistem yüklenmesi sonucunda 32 bıt'e göre daha az performans gösterir elbet bunu bilmek çok zor değil...önceki yanıtlarıda okumamışsın Ramdan fazla yemesi ne anlama geliyor ilk başta bunu öğren....
ayrıca karşında çocuk felan yokk...
biraz düşünceli biri olsaydın kardeşinin hatasını dewam ettirmezdinn....
sende anlama özürlüsün....yaw yedıgı ram in performansı % 5 i geçmez.. ne performansı hala daha ne dıyosun.. cevap vermıyorum sana ya gelmiş neyi anlatıyosun banayazdığım yanıtta 32 bıt sisteme 64 bıt sistem yüklenmesi sonucunda 32 bıt'e göre daha az performans gösterir elbet bunu bilmek çok zor değil...önceki yanıtlarıda okumamışsın Ramdan fazla yemesi ne anlama geliyor ilk başta bunu öğren....