Arkadaşlar win. 7 Beta1 64bit yükledim. Benim windowsum vista 32bit acaba 32bit üzerine 64bit yüklenmiyor mu ? Setup tam başlarken resimdeki hatayı veriyor. Lütfen yardım edin !
Windows 7 64 Biti Kurulumunda Sorun.
önce formatla daha sonra kuruluma geç, masa üstünden 64 biti 32 bitin üstüne yükleyemezsin, dvd yi takıp yeniden sistemi yeniden başlat o şekilde kuruluma geç.
bıos resimdeki gibi olsun
Aynı şekilde yaptım fakat DVDyi görmiyor kuruluma başlamıyor.
Acaba hatalımıyım:
- Önce win. 7 yi indirdim bi dosya olarak.
- Sonra winrar ile araçarak içini DVDye vistanın kendi cd yazıcısı ile yazdım. Yoksa Nero gibi bir program ile yapsam daha mı iyi olur ?
yani..!!!birde senin sistemin 32 bit ona 64 bit kuramazsın..1!!
32 bitlik bir sisteme 64 bitlik bir işletim sistemi kuramassın ....64 bit versiyonu mevcut
UltimateAynı şekilde yaptım fakat DVDyi görmiyor kuruluma başlamıyor.indirdiğin dosyayı açıp normal film program vs. yazarmış gibi yazamazsın işletim sistemi kurulum disklerini. onların BOOT özelliği o ISO arşivlerinde gizlidir, Nero programını açıcaksın ordan "Kalıp Yazdır(burn image)" kısmına gelip kaynak olarak o iso dosyasını göstericeksin ki boot edebilme özelliği olsun dvd'de, yoksa sendeki gibi sistemi başlatmaz.
Acaba hatalımıyım:
- Önce win. 7 yi indirdim bi dosya olarak.
- Sonra winrar ile araçarak içini DVDye vistanın kendi cd yazıcısı ile yazdım. Yoksa Nero gibi bir program ile yapsam daha mı iyi olur ?
elazigliindirdiğin dosyayı açıp normal film program vs. yazarmış gibi yazamazsın işletim sistemi kurulum disklerini. onların BOOT özelliği o ISO arşivlerinde gizlidir, Nero programını açıcaksın ordan "Kalıp Yazdır(burn image)" kısmına gelip kaynak olarak o iso dosyasını göstericeksin ki boot edebilme özelliği olsun dvd'de, yoksa sendeki gibi sistemi başlatmaz.aynen katılmakla beraber birde nero ile kalıbı yazarken yazım hızını maxımumdan 8*1100'e indir, maxımumda bazen bozuk yazabiliyor.
Çok teşekkür arkadaşlar hemen deniyeceğim çok sıktım biliyorum ama bir sorum olacak virtual pc 2007 programı ile sanal pc oluşturdum ve win. 7yi kurmayı denedim ondada yine 32bit ve 64bit' in içinde bulunduğu yazılar çıktı.
[img][/url][/img]
son hatanda şöyle söyliyim, verdiği bilgi o işlemcinin 64bit desteklemediğiyle ilgili. işlemci ve anakartının 64bit'i desteklediğinden emin ol ayrıca sanal sisteme yüklüyorsan 64bit desteklenmeyebiliyor böyle.
veri doğrulaması mutlaka yap önemli bir dosyayı atlarsa (örnek install.wim)
yine kurulum başarısız olur
ben bu konularrda aşırı hassasım boş bir dvd de tek çizik görsem atarım
arkdaşlar ingilizce olduğu için acaba yanlış kurulum mu yaptım bilmiyorum ama 60 gb HDD de 3 gb boş yer kaldı acill yardım..!!! :((
win 7 kurduktan sonra bu oldu acil yarıdm
bende 4gb ram var..vista 32bit yüklüyken win7 32bit i yükledim..ram ımı 3.25 gösterdi..sonra vista 64bit yükledim..4gb ram oldu..sonra win7 64bit i yükledim..
not:1..
cd siz yükledim.deamon tools programıyla
2..32bit yüklüyken 64bit yükleyemedim..vista 64 bit yükledim sonra win7 64 yükledim