Ben windows 7 7133 surumunun downloada açılması beklerken yeni bir surum daha nete sızmış durumda.Windows 7 7140.Bu surumde bir suru yeni özellik olduğu söyleniyor.Hiç bir resim paylaşılmamış ancak bir suru yazı var.Çok önemli siteler bu surumun ve getireceği yeni özelliklerin gerçek oldğunu savunuyorlar.Yakında torrentte duşeceğine inanıyorlar.
Windows 7 7140
Bilmiyorum ne kadar doğru ama bazı sitelerde de windows 7 7156nın çıkacağı bu yukarıda bahsettiğim surumun fake olduğu yazılı:))) Artık bende bilmiyorum nereye gidiyor her gun yeni bir versiyonu çıkıyor win 7nin.
yav sızma yok ikide bir gorduğun rakamları yazma şuraya 7140 fake olduğu anlaşıldı 7136 yazıldı 20 sinde çünkü 7200 yaz 7200 de çıkar sana
Rc den sonra epeyce bir vakte kadar çıkacaklarada fazlaca bir artı özellik beklememek gerekir. Ancak final sürüme yakın adaylarda yeni özellikler gelecektir ki onlarında stabilitesi için özellik oan sürümden sonraki birkaç sürümde ancak sağlanmış olacaktır. Sonuç olarak 7100 sürümün Rc olası bu sürümde bilinen açık ve hataların gideldiği manasındadır. Düşüncem rtm sürüm adaylarına kadar arada çıkacak ara sürümlere rağbet etmemek gerekir.
khramnRc den sonra epeyce bir vakte kadar çıkacaklarada fazlaca bir artı özellik beklememek gerekir. Ancak final sürüme yakın adaylarda yeni özellikler gelecektir ki onlarında stabilitesi için özellik oan sürümden sonraki birkaç sürümde ancak sağlanmış olacaktır. Sonuç olarak 7100 sürümün Rc olası bu sürümde bilinen açık ve hataların gideldiği manasındadır. Düşüncem rtm sürüm adaylarına kadar arada çıkacak ara sürümlere rağbet etmemek gerekir.%100 katılıyorum.
tam olarak çıksada kurtulsak ya :))
öyle olsa herkes bi anahtar alıp hep rc sürümünü kullanır hem orjinal hem beleş