Evet windows 7 7260 surumunun yakında sızacağı söleniyor şimdide bu surum rtm surum olucakmış,eğer doğru ise yakında demişler sizlerle hemen linklerini internete duşer duşmez paylaşacağım.Ben yoruldum artık bu yuzden bu gelişmeleri takip etmiyorum ve windows vistaya geri döndum tam anlamıyla windows 7 çıkana kadarda dönmeyeceğim artık.eskiden her hafta şimdi ise her gun yeni bir build çıkıyor bu ne ya:)
Windows 7 7260
Ben 4. buildde linuxa döndüm :) yetti canıma herhafta formatla yenisini indir ve kur :)
kafam rahat ama alışkanlık olmuş forumu hala takip ediyorum :)
corpixxSürekli Çıksın Ben seviyorum Çıkmasını istiyorum. Maksat kota gitsin.. Günlük 2+3 Gb kota Harcamam gerekiyor..Aynen... aylık 100gb'ın altına düşmemeye özen gösteriyorum..
çok kotü çevimişsin..
6.1.7260.0.win7_rtm.090612-2110 - RTM branch build...
rtm tye giden yolda ilk candidate builds...
19 una kadar rtm yi wzor bekliyor bi kaç gün kaldı rtm finale kadar sızma olup olmuyacağı tam net değil...
Haydaaa daha 7229 u yeni yüklüyorum :D
ben kotamı farkl şeylerle dolduruyorum
sahte kopya olursa hem zaman hem veri kaybı olur
şu anda build 7100 kullanıyorum ve zaten göründüğü kadarıyla diğerlerinde pek farklılık yok
windows 7 7260 vhd nete düşmek üzere......iso donuşturulunce paylaşçam....
kerimcemwindows 7 7260 vhd nete düşmek üzere......iso donuşturulunce paylaşçam....bekliyorum:)hatta sormana bile gerek yok direk pm gönderebilirsin.
bu aralar windows 7 indirmek daha eii hergün 1 tane sızıyor gine 7232 fark yok gibi
7231 den direk 7260 a arada fazla fark yoktur ama RTM ise indirebiliriz. Nasıl olsa bu hafta Sızar bi şekilde. Ama bende baya yeniledim sistemi. Benim de 9. sürüm oldu üst üste 8 ayda.6956 betadan beri istisnasız kullanıyorum. Çok da memnunum Bu arada link gelince Pmden alabilir miyim?
Merhaba PACKARD BELL Easynote TJ65 modeline ait XP driverlarına ihtiyacım var. bilen arkadasların duray.yaman@hotmail.com adresine mail atmalarını rica ederim. Saygılar...
Merhaba PACKARD BELL Easynote TJ65 modeline ait XP driverlarına ihtiyacım var. bilen arkadasların duray.yaman@hotmail.com adresine mail atmalarını rica ederim. Saygılar...
Moderatör notu: Forum mesajlarınızı lütfen çok büyük puntolarda yazmayın.
evt fake yaziyor her yerde 7100 diyorlar bu sürüm ne bilmem yarın cıkar kokusu meydana
durayyamanMerhaba PACKARD BELL Easynote TJ65 modeline ait XP driverlarına ihtiyacım var. bilen arkadasların duray.yaman@hotmail.com adresine mail atmalarını rica ederim. Saygılar...1- burası windows 7 ile ilgili bölüm ! ne alakası var xp driverlarıyla2 - bu kadar kocaman yazmak zorunda mıydın insan dikkat eder biraz bunlara
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (80054) ~ 17 Haziran 2009 13:28
yok arkadas gozumuze girsin istemiş o yuzden :D bu arada walla bugun ben Windows Vistaya donus yapayım diyorum kendi kendime bana baygınlık geldi her 2 gune bir format atıp yenisini kurmaktan hayır bişey değil de her defasında dondur dondur tekrar basa sar winrar dan basla tum programları kur iki gun olmadan yeniden yap :D ohh be sonunda vista nın su sp2 li versiyonuna doneyim de bi de onu deniyim.. hem bu kadar hızdan sonra vista yavas gelsin biraz dicem ama benim sistem zaten surunuyodu bilen bilir bahaneyle denemiş olurum