Merhaba arkadaşlar benim sorunum diğerlerinki gibi ama benimki birazcık farklı.Çünkü ben bilgisayarı yarım senedir kullanıyorum ve kasa yeni.işte sorun:
mavi ekran
bu gidince pc yeniden başlıyor ve bu seçenekler ortaya çıkıyor:
1.launch startup repair(recommended) [startup tamirini çalıştır (tercih edilen)]böyle bir açıklama çıkıyor.
2.start windows normally [windowsu normal başlat]
2.yi seçersem ekranın üzerinde pembe mavi kısa bir çizgi olup pc yeniden başlıyor bu ekrana dölüyor.
1.yş seçersembu ekranve bitince burasu çıkıyor :( bunu kapatırsam burası çıkıyor
"sistem kurtarma ve gelişmiş seçenekler için burayı görüntüle" tıklıyorum buradaki sçenekler geliyor.
sistem geri yüklemeyi yapınca başarıyla tamamlanamadı yazıyor.
işte ayrıntılı anlattım sizde ayrıntılı anlatın fakat pek pc den anlamam bilgisayarın hiçbir yerine giremiyorum format diskim de yok azcık basit anlatırsanız sevinirim :)
Windows 7 açılırken mavi ekran
Merhaba arkadaşlar benim sorunum diğerlerinki gibi ama benimki birazcık farklı.Çünkü ben bilgisayarı yarım senedir kullanıyorum ve kasa yeni.işte sorun:kötüde bu yazıyı nereden yazdın
mavi ekran
bu gidince pc yeniden başlıyor ve bu seçenekler ortaya çıkıyor:
1.launch startup repair(recommended) [startup tamirini çalıştır (tercih edilen)]böyle bir açıklama çıkıyor.
2.start windows normally [windowsu normal başlat]
2.yi seçersem ekranın üzerinde pembe mavi kısa bir çizgi olup pc yeniden başlıyor bu ekrana dölüyor.
1.yş seçersembu ekranve bitince burasu çıkıyor :( bunu kapatırsam burası çıkıyor
"sistem kurtarma ve gelişmiş seçenekler için burayı görüntüle" tıklıyorum buradaki sçenekler geliyor.
sistem geri yüklemeyi yapınca başarıyla tamamlanamadı yazıyor.
işte ayrıntılı anlattım sizde ayrıntılı anlatın fakat pek pc den anlamam bilgisayarın hiçbir yerine giremiyorum format diskim de yok azcık basit anlatırsanız sevinirim :)
NE KADAR SAÇMA BİR SORU AÇILMAYAN BİR BİLGİSAYARDAN YAZACAK DEĞİL YA.....
bu arada aynı şeyleri MsXLabs,ta konu açıp sildinizmi ? ben sanki öyle gördüm ?evet aynısını orda da açtım ama ben silmedim ve bilgisayarım hâlâ bozuk duruyor sıkıntıdan laptopdan çizgi film izliyorum var mı çözümü olanSon Düzenleme: 414ben ~ 25 Haziran 2010 13:06
mavi ekrandaki hata mesajını tam olarak yazman geekiyor
misalen bende atikmdag.sys diye hata veriyordu atikmdag.sys hatanın çözülmesinde en büyük etken oldu
sende de öyle bir hatadadan dolayı olduysa yazman gerekiyor
ekran görüntüsü vermişsin ama yazılar okunmuyor
mavi ekrandaki hata mesajını tam olarak yazman geekiyoro resmi zor aldım zaten bazen geliyor bazen o bile gelmeden pc res oluyor ama ekranın üstünde mavi pembe şeyler oluyor ekran karıncalanması gibi ondan sonra ya mavi ekrandan sonra res ya da direk.yazıları çekmeye çalışırım.bu sefer makineyle çekeceğim
misalen bende atikmdag.sys diye hata veriyordu atikmdag.sys hatanın çözülmesinde en büyük etken oldu
sende de öyle bir hatadadan dolayı olduysa yazman gerekiyor
ekran görüntüsü vermişsin ama yazılar
tmm çekebildim ama makinadan aktaramıyorum sorun nerede yazzıyor sayılı kısımda mı nerede yazıyorsa söyleyin ben yazarım
bilgisayarın mavi ekran sonrasında otomatik restart olmaması ve sizi beklemesi için şu ayarı yapın
bilgisayar/özellikler/gelişmiş sistem ayarları/başlangıç ve kurtarma ayarları/otomatik olarak yeniden başlat
bu özelliğin tik'ini kaldırın
Bir daha ki mavi ekranda rahat rahat resim çekebilirsiniz
bilgisayarın mavi ekran sonrasında otomatik restart olmaması ve sizi beklemesi için şu ayarı yapınpeki bilgisayara nasıl gireceğim?lütfen bekleyiniz hhoşgeldiniz filan hiç gelmeden masaüstüne hangi komutla gidebileceğim?cmd var ama bazı komutlar kilitli regedit yazdığımda yüklü porgramlar gözükmüyor sadece windowsa aitler gözüküyor
bilgisayar/özellikler/gelişmiş sistem ayarları/başlangıç ve kurtarma ayarları/otomatik olarak yeniden başlat
bu özelliğin tik'ini kaldırın
Bir daha ki mavi ekranda rahat rahat resim ç
onu nasıl yapacağım?açabilir misin ?dünden beri bilgisayarım bozuk tamire gitmeden kolay bir şekilde halledilebileceğini düşünüyorum.
sletım sıstemı kurman ıcın gereklı dvd yada deneyebılecegın bır HARD DISK olmadıgından bır tavsıyede bulunamıyorum...
bilgisayar açılırken güvenli mod için F8 e basDeniyeceğim internetten indiriliyor mu program yoksa var mı sistemde?
güvenli modda büyük ihtimalle mavi ekran vermeyecektir
mavi ekran vermezse
bluescreenview programını çalıştır mavi ekran hatalarını size gö
-
Güvenli modda 3 seçenek çıkıyor ingilizce hiçbiri olmuyor hangisini denesem mavi ekran?Son Düzenleme: 414ben ~ 26 Haziran 2010 15:23