Umarım Beğenirsiniz.
İndir
Windows 7 Assasin`s Creed Teması Kendi Yapımım...
bi resim koysan iyidi
temayı yapan arkadaş temayı yaparken ''Resim konumlandırması '' seçeneğini uzat yapsaydı daha iyi olabilirdi : )
küçük bir sorun bunu temayı indiren birisi de çok kolay bi şekilde yapabilir..
sizce de 6 tane resim az değil mi ? , temanın yanında gadgeler , ya da değişik bir şeylerolsa daha iyi olmazmıydı ?
teşekkürlerSon Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 17 Ağustos 2009 20:06
guzel calışma olmuş arkadaş elıne saglık
K.bakma ama temada gadget fln ayarlanmıyo ayarlansa amenna ayrıca 6 tane az diyosun araştır bakalım HD şeklinde kaç tane bulabileceksintemayı yapan arkadaş temayı yaparken ''Resim konumlandırması '' seçeneğini uzat yapsaydı daha iyi olabilirdi : )
küçük bir sorun bunu temayı indiren birisi de çok kolay bi şekilde yapabilir..
sizce de 6 tane resim az değil mi ? , temanın yanında gadgeler , ya da değişik bir şeylerolsa daha iyi olmazmıydı ?
teşekküSon Düzenleme: OğuzxPc ~ 17 Ağustos 2009 20:33
K.bakma ama temada gadget fln ayarlanmıyo ayarlansa amenna ayrıca 6 tane az diyosun araştır bakalım HD şeklinde kaç tane
arkadaşlar buyrun bu tema yı internetten buldum..24 tane hayvan resimi var..resimlerin hepsi HD kalitesinde..
arkadaşlar bir kaç gadget de ben koymak istiyorum.
gadgetleri bu linkten indirebilir ve çift tıklatarak kurabilirsiniz..
http://rapidshare.com/files/2685 ... hip.com.tr.rar.html
tema nın linki ise :
hayvan resmi kolay bulunur :D ayrıca senin rapidshare hesabın var mı? bi de gadgetlerı ayrı ayrı yüklüyosun :D
Teşekkürler. Güzel paylaşım.
hayvan resmi kolay bulunur :D ayrıca senin rapidshare hesabın var mı? bi de gadgetlerı ayrı ayrı yüklüyosun :
hayvan,oyun,manzara , çiçekler,böcekler çok öle var merak etme..hepsini upload ettirtme bana : )
rapid hesabım yok..nerden çıktı anlamadın .. niye sordun yani ..
gadgetleri ayrı ayrı yüklemeyeceksin de , nasıl yüklemeyi düşünüyorsun : )
upload ettiğin linkler ölür canım rapidshare hesabın yoksa :D
evet hesaplı fakat rapidhare bedava hesap alıp yükleyebilirsin