Arkadaşlar Windows 7 yi kurdum herşey çok güzel fakat ekran kartım için uygun driver bulamadım ati'nin sitesinde windows 7 için yanlız hd kartların driveri var benim kartım olan x1550 driveri malesef yok... Windowsu kurduğumda sistem otomatik tanıdı kartı ve uygun driver yüklenmiş durumda fakat bazı yerlerde görüntüde hafif problemler oluyor... Oyunlarda test etim Cod 4- Cod 5- Pes 2009 herhangi bir sorun yaratmadı... Windows vista için son sürücüyü indirdim onunda yanlızca cataylst ve microsoft visual ++Cc programlarını yükledi display drivera gelince yükleme sorunu diyor... Sizce ne yapmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Windows 7 Ati x1550 driver sorunu..
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sağol kardeş ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum hangi .inf dosyasını indirip aygıt yöneticisinden nerden yapacağım bunları adım adım anlatabilirsen sevinirim teşekkürler...Ayrıca ben atinin sitesinden vistanın en son sürüm display driverini indirdim ve sürüm isminde vista 32_Win7 32 diye bir ibare var...
windows 7 ati sürücülerini kendisi güncellemelerle indirip kuruyor. Windows updateyi çalıştırın, sürücünüz orada gözüktüğünde indirilip kurulmasına izin verin.
Aygıt yöneticisinden disketi var şeklinde .inf olarak yükledim fakat bu seferde görüntü komple gitti sanırım düzgün driver çıkana kadar en iyisi windowsun kurduğu yazılım olacak...
arkadaşım aynı karttan kullanıyoruz ikimizde fakat bende öyle bi sorun yaratmadı. cd si varsa ondakini yükle vista driverini en uygunu o.
Murat_Sahinarkadaşım aynı karttan kullanıyoruz ikimizde fakat bende öyle bi sorun yaratmadı. cd si varsa ondakini yükle vista driverini en uygunu o.Kardeş nasıl yaptım banada anlatsana yani bendede oyunlarda falan herhangi bir sorun yokta sadece ufak tefek yerlerde var işte oda driverdan kaynaklanıyor.. Ben win7 yi kurduktan sonra direk kendi güncellemeden driver kurdu sonra bende üstüne bendeki ati cd sinden kurayım dedim kuruyor fakat kurulumdan sonra ekran kayboluyor.. Windowsun kurduğu driveri kaldırıp mı denesem acab.. Nasıl yaparım.... ??
Atinin sitesinde işletim sistemini XP seçerseniz driver' i bulursunuz.
Bende 1600 olanı var. otamatik olarak buluyor win 7.
KHRMN ALINTI :windows 7 ati sürücülerini kendisi güncellemelerle indirip kuruyor. Windows updateyi çalıştırın, sürücünüz orada gözüktüğünde indirilip kurulmasına izin verin.
bir müddet bekle güncellemeleri denetleme yaptır. isteğe bağlı güncellemede çıkabilir.
Arkadaşım öncelikle (Ati catlyst driverini) yükleye bilmen için (framework 2.0) bilgisyarında kurulu olması gerekir eğer kurulu değilse (Ati dirverini) yüklerken yarıda keser çünkü benim başıma gelmişti ve internetten yada başka biryerden (framework 2.0) yada daha yeni sürümleri var (framework 3.1) gibi bunlardan birini yükle sonra (Ati catlyst dirverini) yükle sorun kalmıyacaktır gibime geliyor eğer sorunu doğru anladıysam !
https://a248.e.akamai.net/f/674/ ... sta32-64_dd_ccc.exe
AMD Artık 2000 Serisinden Düşük Modellere Destek Vermiyor. (Windows 7 )
Arkadaşım öncelikle (Ati catlyst driverini) yükleye bilmen için (framework 2.0) bilgisyarında kurulu olması gerekir eğer kurulu değilse (Ati dirverini) yüklerken yarıda keser çünkü benim başıma gelmişti ve internetten yada başka biryerden (framework 2.0) yada daha yeni sürümleri var (framework 3.1) gibi bunlardan birini yükle sonra (Ati catlyst dirverini) yükle sorun kalmıyacaktır gibime geliyor eğer sorunu doğru anladıysam !
Windows 7 'de Framework Kurma OLayı Yoktur. İstesende Kuramazsın. Çünkü Gömülü OLarak BuLunmaktadır. (NET 3.5 ve 2.0 ) Sadece Yeniden DağıtılabiLir Net Framework 1.0 KurabiLirsin.
ya arkadaslar bende yükledim atinin sitesinden ama wepcam siyah o bi düzelmiyo ya wepcam için yapa bilcegim bişey yokmu kullanamıyorummm....
Arkadaşım öncelikle (Ati catlyst driverini) yükleye bilmen için (framework 2.0) bilgisyarında kurulu olması gerekir eğer kurulu değilse (Ati dirverini) yüklerken yarıda keser çünkü benim başıma gelmişti ve internetten yada başka biryerden (framework 2.0) yada daha yeni sürümleri var (framework 3.1) gibi bunlardan birini yükle sonra (Ati catlyst dirverini) yükle sorun kalmıyacaktır gibime geliyor eğer sorunu doğru anladıysam !ya arkadaslar bende yükledim atinin sitesinden ama wepcam siyah o bi düzelmiyo ya wepcam için yapa bilcegim bişey yokmu kullanamıyorummm....http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx bak eğer buradan yapıyosan windows 7 olarak seçsen bile vista ya uygun driver iniyor artık ati o modelleri desteklemiyo yani yapılacak bişey yok zaten ihtiyacında yok çünkü zaten win7 seninde dediğin gibi otomatik yapıyor senin bozukluklar olarak dediğin şeyleri içine sindirmelisin ki zaten oda başka şeylerden kaynaklanıyo aynı kartı bende kullanıyorum herşeyi sorunsuz olarak yaparsın win7 tüm driverleri otomatik oalrak buluyo win7 o konuda çok iyi sadece tam olarak yapamadığı tek şey eski web camları bazen tanımıKonuyu 3 kez hortlatmışsınız vallahi bravo!