İyi günler bugn windows 7'nin 300 mb'lık sıkıştırılmış halini indirdim ama
I:\Windows-7\windows_7\CW_SEVEN\CW_SEVEN\sources/autorun.dll
dosyasında hata veriyor setupu açınca bana bu dosyayı ulaştırabilecek bi arkaşa var mı acaba
İyi günler bugn windows 7'nin 300 mb'lık sıkıştırılmış halini indirdim ama
I:\Windows-7\windows_7\CW_SEVEN\CW_SEVEN\sources/autorun.dll
dosyasında hata veriyor setupu açınca bana bu dosyayı ulaştırabilecek bi arkaşa var mı acaba
teşekkür ederim bu seferde aynı klasör yolunda SPWIZENG.DLL hatası verdi
Error Code ıs [0xC1] hatasıda var
ilk mesajımda belirttim gibi birçok dosyada hata verebilir. Bence internetin sınırsız ise akşamdan indirmeye başla. Çünkü bu şekilde çok fazla sorun verecektir. Arşiv dosyası hasarlı olabilir. Ben bir gecede indirmiştim direk iso dosyası gelmişti ve dvdye yazdırmıştım.
Kolay gelsin...
keskin1teşekkür ederim bu seferde aynı klasör yolunda SPWIZENG.DLL hatası verdiotorun.dll o bulunması gereken ilk dosya olduğu için ilk onda hata vermiş, şimdi diğeri. Mhtemelen o klasördeki birçok dosya eksiktir. Eğer ciddi ciddi win.7 kurmayı düşünüyorsanız, normal boyutlu indirip kurun. Bu ooyun değilki ses, video dosyaları çıkartılıp riplensin. Kısacası sizin indirdiğiniz foss. Adam sıkıştırmamış,sadeleştirmiş.Error Code ıs [0xC1] hatasıda
boşa gitti o kadar zaman neyse sağlık olsun
ya banada lazım verebilecek varsa versin lütfen diğerlerini yükledim hepsi tamam ama o yok [autorun.dll]
2buçuk GB'lık sürümün 300MB riplenmesi zaten pek akla uygun değil, doğal olarak içinden bazı eksiltmeler yapılmış ve kalanlar sıkıştırılıp sunulmuş. arkadaşın dediği gibi bu tarz durumlarda rip'li vs. değiştirilmiş sürümlere pek güvenmeyin; en nihayetinde işletim sistemi bilgisayarın temeli.
kardeş ben indirmedim bilgisayarda vista kurulum var ben onun içinden yalnışlıkla autorun.dllyi sildim onu arıyom
Banada lazım tekrar koyamazmısınız acaba
Arkadaşlar bu konuyla ilgili bi sorun yaşadım ve autorun.dll yi aradım. Ama bir şey farkettim. Ben dvd yi ablamın laptopunda çekmiştim. Onun işletim sistemide windows vista. Ama benimki windows xp. Dvd yi onun bilgisayarıda çalıştırınca hata vermiyor. Ama kendi masaüstüme kuramıyorum autrun.dll diyo. Sebep farklı bilgisayarda kopyalammı yoksa işletim sisteminden mi kaynaklanıyordur acaba?Bir bilen varsa yardımcı olabilirmi?
Arkadaşlar bu konuyla ilgili bi sorun yaşadım ve autorun.dll yi aradım. Ama bir şey farkettim. Ben dvd yi ablamın laptopunda çekmiştim. Onun işletim sistemide windows vista. Ama benimki windows xp. Dvd yi onun bilgisayarıda çalıştırınca hata vermiyor. Ama kendi masaüstüme kuramıyorum autrun.dll diyo. Sebep farklı bilgisayarda kopyalammı yoksa işletim sisteminden mi kaynaklanıyordur acaba?Bir bilen varsa yardımcı olabilirmi?Bu tür cd/dvd leri kopyalarken içeriğindeki dosyaları kopyala şeklinde değilde komple cd/dvd yi nero vb. bir program ile kopyalamalı veya önce kaynağın imajını almalı sonra imajı yazdırmalınız. Aksi halde bazı dosyalar kopyalanmaz ve bu tür sorunlar yaşarsınız.
Evet biliyorum zaten o yüzden ablamın laptopundan kopyaladım. Çünkü bende nero yoktu. Şimdi ise kullanamıyorum. DVD vistada çalışıyor ama. O yüzden eksik olduğunu sanmıyorum az önce dvd yi taktım çalışıyor. kendi masaüstümde hata veriyor. Acaba aynı dvd yi bir kere daha mı koyalasam ? Kendi bilgisayarımdan ama yine aynı hatayı verir gibime geliyor. Hiç bişe anlamadım bu işten:(
siz riplenmiş windows 7 kurulumu yaparsanız , yapmaya çalışırsanız böle sırıdışı şeyler çıkıcaktır..
riplenen oyunu duydum da riplenen işletim sistemi windows 7 yi ilk kez duyuyorum..o yeni çıkmış galiba...he şimdi yazarken hatırladım bak..xp sp2 nasıl , onu ripliyorlar bişeyler yapıyorlar (virüs yerleştiriyorlarda işte kullanıcı anlamıyor),xp ultimate diye çıkartıyorlar..crack de atılmış..ooo gel keyfim gel..onun gibi windows 7 yi de yaptılar galiba..hadi hayırlısı..
riplenmişten kastınız kopyalamakmıdır. Sıradışı şeyler olmuş diyorsunuz. O zaman bu sıradışlılığı öğrenmekte en azından bize birşeyler katmazmı? sıradışı deyip bi kenaramı atmalı?
onu da siz belirlersiniz...
virüslerle karma karışık bir işletim sistemini kurmak yerine ,
sapa sağlamını kurup , karışık bir işletim sistemi de yapabilirsiniz ..
virüslü işletim sistemini onlar yapıyor ,siz indiriyorsunuz..onların yaptıkları şey de sizin hoşunuza gidiyor..
onların yaptığı efekt v.s bunları siz yapamaz mısınız ????