arkadaşlar pc me rc64 bit veya 32 bit sürümünü kuramıyorum o yüzden 7057 için türkçeleştirme paketi olan verebilirmi
windows 7 beta 7057
savliilkerarkadaşlar pc me rc64 bit veya 32 bit sürümünü kuramıyorum o yüzden 7057 için türkçeleştirme paketi olanO sürümün türkçe paketi yok olmayacakta yeni çıkan rc yi indirin bence sadece türkçe dil için değil rc daha sorunsuz hızlı vs...
bersanwindows 7 rc indirmeni öneririm built 7100 hem onda tr özelliğini ayrıyetten google den ararsan çıkıyo ama microsoft tarafından yapılmadığı için ben pek güvenemiyorum ama tabikide sen bilirsin.Arkadaşım bence microsof yaptı o dil paketini paketin içine girince yüzlerce microsof isimli yüzlerce klasör var başka birileri yapsa amatör bişe olurdu hem cab uzantılı hemde %100 türkçe bence made in microsoft
o tr paket %100 madde in microsoft testerların elinden aldık rtm ye tamamlanması için gonderilen pakkettir kendileri...
%100 paketmi var?
BEndeki tamamlanmış değil..
%100 ü madde in microsoft dedim %100 tamamlanmış demedim ama ruslarla aram iyi beni bilen bilir rtm de dil paketi şaşılcak biçimde elimizde olabilir bekleyin genel de bundan once ugandacası düşer ama türkçesi düşmez modundaydık tabuları yıktık bi arkdaşımla..
ben ve bi arkadaşım olmasaydı hala tr rc sizin için bi hayaldi ordan anlayın
32 bit için olan dil paketi kurulumda 128 mb oluyor. 64 bit için olan paketin boyutu daha da fazla.
bein pc ye rc kurulmuyor sorunumu çözen olursa rc kurarım
buda sorunun resmi;
Bu sorun Senin sata diskin yada Yada normal diskini tanımamasından kaynaklanıyor.Genelde usb belleklerde ve harici hardiskleri takınca bunu yapar.Boot seçeneklerinden harddiskini birincil olarak göster.
zaten harddiskim 1. olarak seçili