Arkadaşlar benim işetim sistemi windows 7 işlemci intel i5 ben bilgisayarı açtığımda 'Auto-detecting USB Mass Storage Devices' diyor usb aletlerini çok geç tanıyor bilgisayarın açılması 5-6 dk yı buluyor bu sizce neden olabilir.Sonra bizim bilgisayara windows 7 yi yükleyen kişi heralde 2 defa yüklemiş 2 tane windows 7 yazısı gözüküyor ve 'Choose an operating system to start or press TAB tool.'diyor yavaş açılması bundan da kaynaklanıyo olabilir mi?Bilgisayarı daha yeni aldım niye bu kadar yavaş açıldığını hala anlamadım.Bu sorunu nasıl çözebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum
windows 7 bilgisayar çok geç açılıyor.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
176 mesaj
En Klasik Çözüm Format Atmak..
Veya Çalıştır>msconfig>ön yükleme dedikten sonra açılmasını istediğiniz işletim sistemini seciyorsunuz..
USB Giriş Noktalarında HID Uyumlu Klavye Mause varsa Tanıyıp algılaması uzun sürüyordur...
Çalıştır>msconfig>ön yükleme>Gelişmiş Secenekler>İşlemci Sayısını En Üste Çıkarmak Açılışa yardımcı olacaktır..
Çalıştır>msconfig>Başlatma .. Sadece Güvenlik için Antivürüsü seçili bırakıp gerisinin çalışmasını kapatmayı deneyebilirsin...
Umarım Faydalı Olur..