arkadaşlar pc yi cd den başaltcam ama bios menüm çok değişik beceremedim
bakın :/
buda advanced girince ne yapmam gerek arkadaşlar :/
arkadaşlar pc yi cd den başaltcam ama bios menüm çok değişik beceremedim
bakın :/
buda advanced girince ne yapmam gerek arkadaşlar :/
Bak simdi samsung hd 322hj yazanı 2. sıraya dvd rw yi birinci sıraraya alıcan.Bunuda + tuşuna basarak yapıcan.
Sonrada esc bas geri gel ana menuye.Daha sonra oklarlaKlavye) saveendexit yap yes de yeniden baslayinca orjinal iso formatinda kaydettigin windows yazisi cikicak (lutfen bir tusa basin diye) o yazmazsa bilki cd yi surukle birakla yakmissin buda imaji bozdugundan windows boot olmaz.
aynen kardeş bak aynısını yaptım tire geliyor sonra o yazı çıkmadan pc başlıyor nasıl yapabilirim bunu pc dede var windows 7 dvd ye tekrar atsam olurmu ?
simdi pc yi kapat (f6 f8 f11 yada f12 ye) ilk acilista surekli bas.Bu ``f`` leri klavyden tek tek basican acilista.Mutlaka f11 dir ama farkli olabilir.Kucuk bir kutucuk cikicak bios gibi dvd ye getir entra bas.Ondan sonra calismazsa dvd duzgun kaydedilmemis.Ayrica o kutucuk birkez isler her seferde yeniden dvd yi isaretlemen gerek.kucuk bir usb bul ondan windows u kur.yine one usb gelicek unutma.
İntel biosunu bilmiyorum ama şu yöntemle olabilir eğer cd bootable ise ve hala görmüyorsa dvd sürücünü 1.cil olarak ata sonra cd dvd drivers menüsünden cdnin ismi yazılan sürücüyü + ile en üste getir sonra F10 a basıp kaydetip çık muhtemelen sorun çözülcek(bn amd kullanıdığım için pek fazla bilgim yok)