Merhabalar,
Windows 7 Ultimate kullanıcısıyım...
Sorunun yazılımsal değilde donanımsal olduğunu düşünüyorum.
Ama tabiki uzman arkadaşlar burada inşallah bana yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Eskiden hiç yaşamadığım bir sorun. Bir çok kişininde yaşadığını biliyorum
Sorunum tam olarak şudur ;
Sık sık pc'ye Restart attığım zaman bilgisayar açılırken Windows logosunda donuyor..
Tekrar Restart atıyorum.. "Başlangıç onarma" çıkıyor.. onu seçiyorum. Boot ekranı çıkıyor haliyle
Ondan sonra Siyah ekran geliyor ve öylece kalıyor.
Ve Format atmayı düşünüyorum XP Cd 'si ile Hani Bilgisayarının Donanımlarını tarıyor ya Bilirsiniz
Orayıda geçiyor ve Sürücüleri göstermeden Siyah ekranda kalıyor.. Ve geçemiyor Malesef
Bunu bir şekilde aşıyorum kendimce ilginç bir Teori yaptım ama oda saçma zarar veririm diye korkuyorum
.Nasıl mı geçiyorum.? Bilgisayar açılırken logoda donuyor demiştim veyahut.. Üstte anlattığım 2 Siyah ekran sorunu Şöyle geçiyorum Bilgisayar çalışırken İşlemci Fanı üzerine Hafifçe çöktürüyorum ve PC Reset atıyor... Reset attıktan sonra normale dönüyor yani ne Siyah ekran sorunları nede logodan sonra donma yapıyor Normal bir şekilde açılıyor... Sorunum böyle umarım detaylı bir şekilde anlatabilmiştirim
Son birşey Sorun işlemci fanında olabilir mi? / Yada termal macundan yapabilir mi. Son zamanlarda kendim sürüyorum çünkü..
İyi çalışmalar kolay gelsin.