Windows 7: Bugün canlı-resimler mi geliyor?

CHIP Online
27-05-2008, 09:05   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Microsoft, bugün gerçekleşecek bir etkinlikte Windows 7'den canlı resimler gösterebilir...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Wind ... i-geliyor_7080.html

Bu seneki All-Things-Digital konferasında Bill Gates ve Steve Ballmer beraber sahneye çıkacak. Bazı kaynaklara göre Microsoft-şefleri bu etkinlikte Windows 7'yi tanıtacak.

Konferans bugün ABD San Diego'da gerçekleşecek. Mark Zuckerberg (Facebook), Rupert Murdoch (News Corporation) veya Jerry Yang (Yahoo) gibi bilişim ve medya branşının önde gelenleri bu etkinlikte güncel ve geleceğe yönelik teknolojileri tartışacaklar.

Gates ve Ballmer Windows 7 ile ilgili ilk kez canlı görüntüler mi sunacak yoksa sadece yeni özellikler hakkında genel bir bilgi mi verecek, henüz kesinleşmiş değil.

Tüm konu: Windows 7: Bugün canlı-resimler mi geliyor?

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7'de olmasını istediğiniz yeni özellikler nedir?

eolos
27-05-2008, 10:58   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,036 mesaj

sunarlar heralde gelecek tekolojilerindende bahsedebilirler

DeePBluESeA
27-05-2008, 11:33   |  #3  
Yıllanmış Üye
281 mesaj

Benim en çok görmek istediğim özellik artık bir işletim sistemi yükleyince sadece işletim sisteminin yüklenmesi geriye kalan media player , internet explorer ve birçok yazılımın Özellik ekle kaldır şeklinde olması hem daha az disk alanı kullanılır böylece sistem daha hızlı çalışabilir
Ben vista ultimate kullanıyorum ama kullanmadığım o kadar çok ekstra sı varki anlatamam işin en kötüsü de defender i kaldıramamak çünkü kaspersky zaten aynı işi yapıyor olmasına ragmen çalışmaya inat etmesi aynı şekilde copernic kullanıyorum ama windows desktop search da sürekli çalışıyor üstelik copernic ten çok daha fazla işlem gücü ve bellek harcıyor

sonuçta yüklemek isterken bileşenleri listelemesi ve istediklerimizi kurması çok daha iyi olurdu

Son Düzenleme: DeePBluESeA ~ 27 Mayıs 2008 11:36
gokhan2413
27-05-2008, 11:46   |  #4  
Yıllanmış Üye
519 mesaj
Ahmet DOĞAN
Benim en çok görmek istediğim özellik artık bir işletim sistemi yükleyince sadece işletim sisteminin yüklenmesi geriye kalan media player , internet explorer ve birçok yazılımın Özellik ekle kaldır şeklinde olması hem daha az disk alanı kullanılır böylece sistem daha hızlı çalışabilir
Ben vista ultimate kullanıyorum ama kullanmadığım o kadar çok ekstra sı varki anlatamam işin en kötüsü de defender i kaldıramamak çünkü kaspersky zaten aynı işi yapıyor olmasına ragmen çalışmaya inat etmesi aynı şekilde copernic kullanıyorum ama windows desktop search da sürekli çalışıyor üstelik copernic ten çok daha fazla işlem gücü ve bellek harcıyor

sonuçta yüklemek isterken bileşenleri listelemesi ve istediklerimizi kurması çok daha iyi

kesinlikle katılıyorunm kişi kendi ihtiyacına göre manuel olarak seçebilse programları çok daha kullanışlı olur

DallasPage
27-05-2008, 21:45   |  #5  
Yıllanmış Üye
262 mesaj

Speed edition bir system yapsalar duacıları olcam varya...

frkn_ua
27-05-2008, 22:35   |  #6  
Yıllanmış Üye
893 mesaj

Artık sistem açılışını ve kapanışını optimize etmeleri gerekiyor.tıpkı Tv lerdeki  gibi basınca açılan basınca kapanan sistemler olmalı.bence bu görselikten daha önemli ve yapılabilecek bir uygulama...

seven44
28-05-2008, 06:16   |  #7  
Yıllanmış Üye
273 mesaj
frkn_ua
Artık sistem açılışını ve kapanışını optimize etmeleri gerekiyor.tıpkı Tv lerdeki  gibi basınca açılan basınca kapanan sistemler olmalı.bence bu görselikten daha önemli ve yapılabilecek bir uygulama...
Beğendim

tfincan
29-05-2008, 17:46   |  #8  
Taze Üye
3 mesaj

driver sorunu çözülsün eski webcam, tv kartlarını atmak zorunda kalmayalım..

LeyLa081
12-06-2008, 16:43   |  #9  
Yıllanmış Üye
132 mesaj

vistaya benzemesin de paramız boşa gitmesin :) ha birde her sistemle uyumlu olsunlar xp ve vista'nın üzerine kurulabilir bişiy olsun:)görselliği ram yada CPU hızını dengelisin yani fazla sistemi yormasın...

Son Düzenleme: LeyLa081 ~ 12 Haziran 2008 16:45
ghost_blogcu
16-06-2008, 08:40   |  #10  
Yıllanmış Üye
134 mesaj

bence server 2003 gibi 32 cpu işleyebilsin ram limiti olmasın pc için tam verim sağlasın tüm programları çalıştırsın çalıştırmak için çok fazla şey istemesin mesela vista 1 gb lık ramin 512 ini kendina alıyor winsows 7 bu olmasın istiyorum ayrıca ucuz olsun

mehmet_joss
17-06-2008, 12:18   |  #11  
Taze Üye
18 mesaj

vista ultimate kadar pahalı olmasın görsel arayüsü zengin ve eğlenceli; kullanırken sürükli sorun çıkarmadan sorunları kendisi çözsün.512 mb ramdan fazlasını almasa güsel olur.işletim sistemi kurulumda kendine yetecek olan en temel programları yüklesin geri kalnı kendimiz yükleyebiliriz.uyumluluk sorununu ortadan kaldırsınlar.driver kurulumu die bişi olmasın otamatik olarak herşeyi kendisi yüklesin.antivirüs kullanımına gerek kalmasın.kalvye kullanmadn yazı yazma imkanını bünyesinde barındırsın(mic)çeşitli ve hızlı kısayollar olsun ekranda.böyle tarz küçük yamalar koyabilirler.kullanıcıyı rahatlatıyo....

kurt28
17-06-2008, 12:24   |  #12  
Yıllanmış Üye
113 mesaj

nida 1981 vistaya benzemesin demişsin ben vista kullanıyorum ve çok memnunum xp ye asla dönmem üste para verselerde dönmem onun için genelleme yapmayalım ben anlamadım vistadan diyebilirsin.