Arkdaşlar lınkler kendıme aittir görüldüğü gibi her iki sistemde denenmiştir.
Windows 7 Build 7048 32 Bit
Windows 7 Build 7048 64 bit
illegal dosya paylaşımı yapmak YASAKTIR!
Arkdaşlar lınkler kendıme aittir görüldüğü gibi her iki sistemde denenmiştir.
Windows 7 Build 7048 32 Bit
Windows 7 Build 7048 64 bit
kardeş part 22 den soraları kırık tekrar upload edermisin
Kardeş 32 bit olanın linkleri 23,24,25,26,27,28 bu lnklerin hepsi ölü bi bakar mısın o kadar indirdik yazık olmasin eline emeğine sağlık....
selam sayin madator 86 linklerde problem var galiba 23-29 olanlar hata veriyor bir bakarmisin sayin usta
Fehler
Der Uploader hat diese Datei vom Server entfernt.
emeğine sağlık kardeş bende indiriyorum ama şuanda bütün partlar hata veriyor sadece x86 ilginenirsen iyi olur
x86 nın hepsi hata verdi kardeş
BUYRUN ARKADAŞLAR ÇALIŞAN WİNDOWS 7 7048 x86 HAYIRLI OLSUN...
selam arkadaslar matador 86 arkadasim linkler olmüs 32bit olani birde asagidaki linkler calisiyor okeyde yukarisi ne oldu acaba neden calismiyoe insan bir cevap yazar konuyu takip etmek gerekir diye düsünüyorum tabiki bu benim düsüncem sakin yanlis anlasilmasin
selamlar saygilar
catli42selam arkadaslar matador 86 arkadasim linkler olmüs 32bit olani birde asagidaki linkler calisiyor okeyde yukarisi ne oldu acaba neden calismiyoe insan bir cevap yazar konuyu takip etmek gerekir diye düsünüyorum tabiki bu benim düsüncem sakin yanlis anlasilmasinkardeş bende burdan indircektim linkler bozuk çıkınca kendim araştırıp buldum ve konu açtım..torrentle tek tıkla indirmeye başlıyorsun.. torrent varken rapidle uğraşmaya değmez bence...selamlar